Fiksuoja skaitytojai: kai kuriems vairuotojams akiplėšiškumo netrūksta | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: kai kuriems vairuotojams akiplėšiškumo netrūksta

Stop kadras

Kartais pasižiūrėjus į keliuose susidariusias situacijas, galima pagalvoti, jog kai kurie vairuotojai ne tik jaučiasi viršesni kitų vairuotojų atžvilgiu, bet ir visiškai nepaiso kelių eismo taisyklių. Akiplėšiško vairavimo pavyzdį užfiksavo ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Veiksmas vyksta Panemunės rajone, Tilto gatvėje. Skaitytojas fiksuoja, kaip sunkvežimis, nusprendęs, jog jo laikas per brangus laukimui bendroje eilėje, grubiai pažeisdamas kelių eismo taisykles kerta dvigubą ištisinę juostą, išvažiuoja į priešpriešinę eismo juostą ir užsuka Smetonos alėjos link.

Taip vairuotojas rizikavo ne tik savo, bet ir kitų vairuotojų saugumu. Už chuliganišką vairavimą pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 124-2 straipsnį vairuotojams gresia bauda nuo 289 iki 579 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki dvejų metų.

Šią savaitę išsišokėlių Kauno keliuose netrūko. Savo akiplėšišku vairavimu užsienyje pasižymėjo jau ne kartą į mūsų portalo akiratį patekęs vairuotojas. Taip pat skaitytojai fiksavo kitą nekantrų vairuotoją, negalėjusį palaukti bendroje eilėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA