Mėgstančiuosius pasivaikščioti gamtoje, kviečia į Pelėdų naktį | Kas vyksta Kaune

Mėgstančiuosius pasivaikščioti gamtoje, kviečia į Pelėdų naktį

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauno marių regioninio parko direkcija balandžio 7 d. kviečia į Pelėdų nakties žygį, kuriame bus patenkinti ir žibučių mylėtojai, ir besižavintys žalčialunkių grožiu, ir ištikimi pelėdų gerbėjai.

Renginio programoje numatyta kabinti inkilą naminei pelėdai, pasivaikščioti po Dubravos mišką, Dubravos rezervatinę apyrubę: bus stebima gamta ir ausimis gaudomi naktyje besislepiančių sparnuočių balsai. Organizatoriai tikisi išgirsti naminę pelėdą. Planuojame nueiti apie 10 km.

Maršrutas su natūraliomis gamtinėmis kliūtimis gali būti sudėtingas mažesniems vaikams ar žmonėms, turintiems judėjimo problemų, todėl reikia įvertinti savo galimybes.

Apie 21 val. visi susirinks prie laužo, gers arbatą, žais orientacinį žaidimą. Apie vidurnaktį visi grįš į Kauno marių regioninio parko Gamtos mokyklą, stebės gilmą apie pelėdas. Renginio pabaiga – apie 1 val. nakties.

Būtina turėti žibintuvėlį, maisto sau ir draugui, pasirūpinti tinkama avalyne ir patogia, šilta apranga.

Pelėdų naktis vyks balandžio 7 d. 18 val., startas – Kauno marių regioninio parko direkcija (Miškininkų g. 2, Vaišvydavos k., Kauno raj., ).

Į renginį rekomenduojama atvykti savo transportu, į vietą važiuoja visuomeninis transportas: iš Kauno į Vaišvydavą važiuoja 46 autobusas, 52 mikroautobusas. Įėjimas į parko teritoriją mokamas, būtina išankstinė registracija čia, dalyvių skaičius ribotas.

Daugiau informacijos: el. paštu: [email protected] ar telefonu: 8-37 383071, mob. tel:. 869315330.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA