Skelbia brandos egzaminų apeliacijų rezultatus | Kas vyksta Kaune

Skelbia brandos egzaminų apeliacijų rezultatus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį skelbiami pagrindinės sesijos fizikos, geografijos, užsienio kalbos (anglų) valstybinių brandos egzaminų (VBE) apeliacijų rezultatai.

Mokiniai gali susipažinti su sprendimu dėl apeliacijai teikto darbo įvertinimo prisijungdami prie rezultatų skelbimo sistemos adresu per Elektroninės valdžios vartų portalą arba iš duomenų tvarkytojo (mokyklos) gautu kandidato kodu ir slaptažodžiu.

Informacija teikiama ir mokykloms per duomenų perdavimo sistemą KELTAS.

Šiais metais buvo pateiktos 14 fizikos, 5 geografijos ir 117 užsienio kalbos (anglų) valstybinių brandos egzaminų apeliacijos.

Prieš teikdami apeliacijas mokiniai elektroninėje rezultatų skelbimo sistemoje galėjo susipažinti su savo nevertinto darbo elektronine kopija. Kaip ir pernai, mokiniams buvo sudaryta galimybė, rašant prašymus dėl apeliacijų nagrinėjimo, nurodyti ir savo apeliacijos teikimo argumentus, taip pat jie galėjo susipažinti ir su skelbiamomis valstybinių brandos egzaminų užduočių vertinimo instrukcijomis.

Pagal Brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkoje apibrėžtas procedūras išnagrinėjus apeliacijai pateiktus fizikos, geografijos ir užsienio kalbos (anglų) egzaminų darbus, buvo pakeisti 10 darbų įvertinimai: visi buvo padidinti.

Biologijos, chemijos, istorijos, informacinių technologijų, lietuvių kalbos ir literatūros, matematikos valstybinių brandos egzaminų ir pakartotinės sesijos VBE apeliacijų rezultatai bus paskelbti iki liepos 18 dienos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA