Atostogos netikėtai užsitęsė oro uoste: kauniečiai laukia grįžtančių artimųjų | Kas vyksta Kaune

Atostogos netikėtai užsitęsė oro uoste: kauniečiai laukia grįžtančių artimųjų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog atostogavę lietuvaičiai užstrigo Kose.

„Lyg tai sugedo borto kompiuteris, laukia italų inžinierių“, – teigė mamos Karmėlavoje laukianti kaunietė. Pasak kito skaitytojo, lietuviai jau buvo suleisti į lėktuvą, kai paaiškėjo, jog yra gedimas.

„Pralaikė lėktuve pusvalandį, po to išlaipino“, – teigė moteris. „Nugirdo stiuardesės pletką (gandą, red.), kad grįš tik ryte“, – pasakojo ji ir pridūrė, jog keleiviai, kaip visada, nelabai ką žino.

Pasak moters, reiso keleiviai sunerimę, jog liks nakvoti Kose. „Keleiviai įtaria, kad taip ir temps laiką, po valandą, po dvi nukels… Ir jei taip iki ryto – nieks neskubės suteikti nakvynės“, – pasakojo kaunietė ir pridūrė, jog tarp keleivių – nemažai vaikų ir kūdikių.

Jos teigimu, keleiviams oro uoste buvo suteikta vandens, užkandžių ir informacija apie keleivių teises. „Gavo vandens, sumuštinių ir info lapukų apie keleivių teises“, – teigė moteris.

Kauno oro uosto tinklalapyje pranešama, jog šis „Ryanair“ kompanijos reisas Karmėlavoje turėjo nusileisti 21:35, jo atvykimas šiuo metu planuojamas 23:59.

ATNAUJINTA 22:45

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, lėktuvas jau pakilo, planuojamas nusileidimo laikas – 1 valanda nakties. Tikslesnę informaciją apie reiso nusileidimo laiką rasite oro uosto tinklapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA