Neįtikėtina: šimtai žioplinėjančių kauniečių žvejui priviliojo milžinišką laimikį | Kas vyksta Kaune

Neįtikėtina: šimtai žioplinėjančių kauniečių žvejui priviliojo milžinišką laimikį

Pirmadienį ne namuose vakarojantys kauniečiai, ne tik mėgavosi nuostabiu oru ir aktyviai leido prasidėjusią savaitę, bet ir padėjo užkietėjusiam žvejui privilioti didžiulį laimikį Nemune. Su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekę kauniečiai iš pradžių teiravosi, kas vyksta prie upės važiuojant link Lampėdžių gyvenvietės. Kiek vėliau kiti skaitytojai, atsiųsdami nuotraukų, paaiškino situaciją.

Viskas prasidėjo taip. Pro šalį važiuojantys dviratininkai pamatė žvejojantį vyrą ir sustojo pažiūrėti, kaip jam sekasi. Sustojusių dviratininkų vis daugėjo, pakelėje pradėjo būriuotis ir pro šalį automobiliais važiuojantys. Dalis iš jų gerą valandą stebėjo, kaip žvejui sekasi traukti lydekaites. Vieni pasuko link namų, kiti kantriai laukė didžiojo žvejo laimikio.

Ir staiga minia kauniečių pamatė, kad žvejui užkibo kažkas didelio. Akimis jie padėjo žvejui susidoroti su laimikiu ištempiant į jį krantą. Žmonių vis daugėjo, maždaug 25 kg šamui dėmesio netrūko.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Algis, sužvejojęs itin didelį šamą, tai jau ne pirmas jo laimikis, o šį šamą ruošiasi paleisti į prūdą. Vyras, nešęs pagautą laimikį į mikroautobusą, su kuriuo atvyko jo bičiulis, teigė, kad jo kraityje – 70 kg šamas ir apskritai, jis Nemune žvejojo lydekas.

Laimingas žvejas juokavo, kad žuvį jam padėjo ištraukti visa palaikymo komanda, kurios pirmadienio vakarą Nemuno pakrantėje prie Lampėdžių jam tikrai netrūko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA