Įžūlus mikroautobuso vairuotojas per lietų siautėjo mirties kelyje | Kas vyksta Kaune

Įžūlus mikroautobuso vairuotojas per lietų siautėjo mirties kelyje

delfi.lt 2016/04/22 21:25

DELFI skaitytojas penktadienį pasibaisėjo pamatęs, kaip kelyje „Panevėžys-Kaunas“ elgiasi autobusiuko vairuotojas. KET pažeidėją nufilmavęs vyriškis panoro vaizdo įrašu pasidalinti su kitais DELFI skaitytojais ir priminti, kaip kelyje elgtis negalima.

Vairuotoją jis nufilmavo penktadienį, prieš pat pietus, liūties metu. Pasak vaizdo įrašą atsiuntusio skaitytojo, eismo dalyvis padarė ne vieną pažeidimą. Tai tampa aišku ir pasižiūrėjus jo atsiųstą vaizdo įrašą.

„Norėjau pasidalinti vaizdo registratoriumi darytu įrašu kelyje „Panevėžys- Kaunas“, kaip „mikruškė“ lenkė automobilių koloną per ištisinę liniją, o gal ir dvigubą ištisinę“, – apie filmuką rašė skaitytojas.

Vaizdo įraše, 1.16 min., iš tiesų matyti, kaip autobusiuko vairuotojas pažeidžia taisykles: kerta dvigubą liniją su skiriamąja raudona juosta – jos žymi ypatingai pavojingas eismo vietas. Pažeidęs taisykles ir įvažiavęs į priešingo eismo juostą, jis bando aplenkti, panašu, dėl lietaus ir prasto matomumo susidariusią vairuotojų koloną.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA