Kobra 11 Kauno gatvėse: policijos persekiojamas automobilis trenkėsi į automobilį ir medį | Kas vyksta Kaune

Kobra 11 Kauno gatvėse: policijos persekiojamas automobilis trenkėsi į automobilį ir medį

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienio vakarą Kaune vyko neeilinės gaudynės, kurios baigėsi prastai. Šiaurės prospekte vienas automobilis rėžėsi į kitą, o po to dar trenkėsi į medį. Apie tai pranešė su portalo „Kas vyksta Kaune” redakcija susisiekę kauniečiai.

Pirminiais duomenimis, apie 21 valandą policijos patruliai persekiojo Šiaurės prospektu nuo policijos bėgantį automobilį, kuris nestojo. Lengvojo automobilio „Peugeot” vairuotojas padidino greitį, tačiau vėliau jo nesuvaldė ir ties Šiaurės prospekto 91-uoju namu rėžėsi į visureigį, o po to ir į medį. Automobilis apgadintas itin stipriai.

Į avarijos vietą atvyko net trys greitosios medicinos pagalbos automobiliai, taip pat daug policijos automobilių. Iš automobilio ištraukti jaunuoliai suguldyti ant žemės, jiems uždėti antrankiai, kiti su medikais dėl sužalojimų avarijos metu buvo išvežti į gydymo įstaigą. Automobiliu važiavo keturi jaunuoliai.

Policijos budėtojas nuo platesnių komentarų susilaikė, tik pasakė, kad policija sulaikė įtariamuosius.

Pirminiais duomenimis, „Peugeot” vairuotojas alkoholio vartojęs nebuvo.

Portalas „Kas vyksta Kaune” sužinojo, dėl ko policijos pareigūnai bandė sulaikyti jiems nepaklususį vairuotoją. Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas teigė, kad policijos pareigūnai „Peugeot” vairuotoją bandė stabdyti Šiaurės ir Savanorių pr. sankryžoje, tačiau jis nestojo. Po priverstinio sustojimo patikrinus automobilį paaiškėjo, kad jame buvo vežamos narkotinės medžiagos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA