„Žalgirio 3×3” turnyre – daugiau sporto šakų ir G&G Sindikatas koncertas | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio 3×3” turnyre – daugiau sporto šakų ir G&G Sindikatas koncertas

R. Tenio nuotr.

Vis labiau įsitvirtinant pavasariui, į gatvės krepšinio aikšteles sugrįžta sporto entuziastai. Gerėjantys orai yra puiki proga pasiruošti Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyrui, gegužės 1 d. vyksiančiam šalia „Žalgirio“ arenos.

Būtent šūkis „Būk pasiruošęs!“ lydės kartu su Lietuvos kariuomene rengiamą aštuntąjį „Žalgirio“ 3×3 turnyrą, kuriame šiais metais be krepšinio, bus galima išbandyti jėgas ir futbolo bei tinklinio aikštelėse.

Šią savaitę paaiškėjo, kad į turnyrą žengia ir ketvirta sporto šaka – regbis. Neseniai prie Kauno „Žalgirio“ šeimos prisijungę regbininkai mielai panoro pristatyti savo sporto šaką plačiai auditorijai. Atskiroje aikštelėje vyks vaikų ir regbio 7×7 parodomosios rungtynės, be to norintys galės išbandyti savo jėgas bekontakčio regbio varžybose.

Šiais metais turnyrui persikėlus prie „Žalgirio“ arenos, dalyviai ir žiūrovai turės dar daugiau galimybių pajusti tikrąją krepšinio, futbolo, tinklinio ir regbio dvasią. Didesnė erdvė leis geriau pasireikšti ne tik sportininkams, bet ir suteiks progą surengti naujus įdomius konkursus visiems susirinkusiems.

Renginio metu veiks ir aktyvi „Red Bull King of the Rock“ zona, kur šventės svečiai ir dalyviai galės daugiau sužinoti apie tradicija jau tapusį gatvės krepšinio turnyrą 1 prieš 1 bei užsitikrinti vietą jame išankstinės registracijos metu. Sporto šventės organizatoriai pasirūpino ir muzikiniais sparnais – nuo mobilios „Red Bull Tourbus“ scenos po turnyro visus susirinkusiuosius sveikins ir rankas į viršų kelti kvies „G&G Sindikato“ vyrai.

Be to, susirinkusieji Nemuno saloje šalia „Žalgirio“ arenos galės išbandyti save futbopulo varžybose, „Utenos alaus“ pramogų erdvėje ir kitose linksmybėse.

Neabejotinas turnyro akcentas bus ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkų kasmetinis apsilankymas šventėje. Žalgiriečiai dalyvaus konkursuose, lips ant scenos, kur su jais galės nusifotografuoti kiekvienas norintis, bei apdovanos geriausius turnyro žaidėjus. Kaip visada konkursų ir turnyro nugalėtojų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Gerą atmosferą padės sukurti šmaikštūs vedėjai ir gatvės krepšinio muzikos ritmas.

Turnyro organizatoriai primena, kad registracija į turnyrą baigsis jau kitą savaitę, todėl sporto mėgėjai yra raginami ir toliau registruotis Kauno „Žalgirio“ oficialioje svetainėje. Šventinę „Žalgirio“ 3×3 turnyro dieną primins kiekvienam turnyro dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Turnyro metu krepšininkus gaivins Birštono mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA