D. Gineikaitė įkvėpė kitus: rytiniame reide – skalavimo skystis | Kas vyksta Kaune

D. Gineikaitė įkvėpė kitus: rytiniame reide – skalavimo skystis

Asociatyvi nuotr.

Panašu, kad buvusios Nacionalinės Žemės tarnybos vadovė įkvėpė kitus išgėrusius žmones – rytiniame Kauno policininkų vykdytame reide pasigirdo burnos skalavimo skysčio pasiteisinimas.

Šį rytą Kauno apskrities policijos pareigūnai rytą pradėjo nuo reido. Nuo maždaug 7 val. ryto ties pagrindiniu išvažiavimu iš Ramučių patruliai tikrino vairuotojų blaivumą.

Ilgai netruko laukti ir pakliuvo pirmasis neblaivus vairuotojas. Jis į alkoterterį įpūtė 0,74 promilių alkoholio. Vyras naudojosi D. Gineikaitės istorija ir tikino, kad alkoholio nenaudojo, tačiau girtumą galėjo sukelti burnos skalavimo skystis. Vyras net kišenėje turėjo buteliuką, tačiau tikino daugiau jo nebenaudos.

Kitas vyras, įpūtęs 0,11 prom. alkoholio tikino, kad apgirto nuo saldainių su likeriu. Vairuotojas tikino, kad paskutinį kartą alkoholinius gėrimus vartojo savaitgalį.

Itin nepasisekė vienam Ramučių gyventojui. Nors jis buvo visiškai blaivus, pamatęs pareigūnus ėmė pilti ant žemės skystį iš 5 litrų talpos. Pareigūnams pasisekė išgelbėti likutį ir paaiškėjo, kad tai spiritas. Vyras sulaikytas, o jo automobilyje rastas ir blokas kontrabandinių cigarečių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA