Kol A.Bocelli koncertavo, jo dukra šėliojo „Žalgirio“ arenos „Vaikystės mieste“ | Kas vyksta Kaune

Kol A.Bocelli koncertavo, jo dukra šėliojo „Žalgirio“ arenos „Vaikystės mieste“

Luko Kazakevičiaus nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą surengė vienas žymiausių pasaulio tenorų Andrea Bocelli. 56-erių italų dainininkas Kaune koncertavo kartu su simfoniniu orkestru. Jo pasirodymą stebėjo sausakimša „Žalgirio“ arena.

Į Lietuvą garsusis dainininkas atvyko ne vienas. A.Bocelli į Kauną atlydėjo jo šeima – žmona Veronica su dukra Virginia. Jis ne kartą yra teigęs, kad per gastroles nenori skirtis su savo brangiausiais žmonėmis.

Nors privačių lėktuvu iš Rygos atskridęs A.Bocelli Kaune neužsibuvo ir išvyko iškart po koncerto, jo šeimai „Žalgirio“ arena paliko didelį įspūdį.

Atlikėjui ruošiantis pasirodymui scenoje, o po to daugiau nei dvi valandas savo balsu džiuginus žiūrovus, Veronica ir Virginia Bocelli taip pat rado veiklos. Mažoji italė apsilankė „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Vaikystės mieste“, kuriame per renginius vaikai gali smagiai leisti laiką.

„Turite kuo didžiuotis: keliaujant su daugybe koncertų dar neteko lankytis jokioje arenoje, kur vaikais renginių metu būtų pasirūpinta specialiai jiems skirtoje erdvėje“, – „Žalgirio“ arenos funkcionalumą gyrė A.Bocelli žmona Veronica.

Tuo buvo galima įsitikinti, žvelgiant, kaip trejų metukų gimtadienį už poros mėnesių švęsianti Virginia pramogavo „Vaikystės mieste“. Ji šėlo čiuožykloje, maudėsi putų jūroje ir, net pasibaigus koncertui, nenorėjo palikti pilnos nuotykių vaikų erdvės.

„Stengiamės atsižvelgti į visų lankytojų poreikius. Tėvų ir vaikų patogumui kartu su „Vaikystės miestu“ įrengėme iš kelių žaidimų kambarių susidedantį pramogų parką, kuriame mažieji gali saugiai dūkti, – sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.  – Tai, kad profesionalai įrengė vaikų zoną ir joje vaikai gali leisti laiką, tampa dar vienu ir labai svarbiu arenos išskirtinumu.“

„Žalgirio“ arenos nuliniame aukšte įsikūręs „Vaikystės miestas“ veikia visų arenoje vykstančių metu, todėl tėveliams atsiveria naujos galimybės, ypač jeigu vaikučių, norint eiti į krepšinio rungtynes ar koncertus, nėra kur palikti. Kai renginių nebus, vaikų erdvė kviečia čia švęsti gimtadienius ar tiesiog pramogauti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA