Kauno „Žalgiris” sulaukė pastiprinimo iš JAV – Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris” sulaukė pastiprinimo iš JAV

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sulaukė pastiprinimo. Prie kauniečių jungiasi 23-ejų metų įžaidėjas Willas Cherry, vėlyvą antradienio vakarą po ilgo ir varginančio skrydžio nusileidęs Vilniaus oro uoste.

Žinodamas, kad Lietuvoje jo gali laukti atšiauri žiema, jis teigė pasiėmęs dvi šiltas striukes, tad Kaune tikisi nesušalti.

W.Cherry praėjusį sezoną praleido antrinėje NBA plėtros lygoje, o šį rudenį bandė įsitvirtinti kaip Toronto „Raptors“ ir Klivlando „Cavaliers“ žaidėjas, tačiau iš pastarojo buvo atleistas gruodžio pradžioje, o po savaitės jau sėdėjo lėktuve, skridusiame į Lietuvą.

„Žalgiris“ man buvo geriausias pasirinkimas – pirmiausiai dėl trenerių. Taip pat girdėjau daug gerų atsiliepimų apie komandos draugus. Žinoma, Europoje žaisiu pirmą kartą, daug ko nežinau. Buvo ir kitų pasiūlymų, bet kai porą valandų telefonu pabendravau su klubo vadovu, man atrodė, kad čia bus geriausia vieta žaisti.

Paulius Motiejūnas naujam žaidėjui pasakojo jog jo laukia puiki atmosfera žaidžiant rungtynes „Žalgiryje“ ir per kelias dienas po žinios apie pasirašytą sutartį jis pats tuo įsitikino, mat daugybė fanų jį susirado socialiniuose tinkluose, linkėjo sėkmės ir sveikino atvykstant į Kauną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA