Sekmadienio vakarą Kauno baruose – apgultis | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio vakarą Kauno baruose – apgultis

Roko Tenio nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno centre ir senamiestyje buvo galima sutikti kaip niekad daug žmonių. To priežastis – pasaulio futbolo šventės kulminacija, kurioje susitiko dvi stipriausios futbolo komandos – Vokietija ir Argentina.

Kauniečiai, stebėdami finalinį futbolo mačą, palaikė tiek Argentinos, tiek Vokietijos sportininkus ir audringai reagavo į kiekvieną pavojingesnę ataką.

Daugelis kavinių ir barų, turinčių įrengtus ekranus, buvo užpildyti. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė „Republic“ barų tinklo projektų vadovas Martynas Pukinskas, daugelis staliukų buvo rezervuota dar ketvirtadienį. Futbolo gerbėjai rezervavo vietas iš karto tiek mažajam, tiek didžiajam finalams.

Ir nors futbolo gerbėjai, visą mėnesį besimėgavę sporto emocijomis, jau dabar vieni kitų klausinėja, ką reikės veikti, kai baigsis čempionato kovos, jų žmonos ir draugės džiaugiasi, kad futbolo šventė baigiasi ir vyrai vėl galės skirti dėmesio savo išrinktosioms.

„Karštai palaikysiu futbolo šventės pabaigą – gal vyras prisimins, kad turi žmoną“, prieš finalinį futbolo mačą savo mintimis dalinosi ištikimo futbolo gerbėjo žmona Jolanta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA