Kauniečiams ralistams namų sienos nepadėjo (incidentų foto, video) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams ralistams namų sienos nepadėjo (incidentų foto, video)

Nuotrauką atsiuntė Arminas Žitkevičius

Savaitgalį Kaune vykęs ralis „Kauno ruduo 2013” buvo itin nesėkmingas Kauną atsotvaujantiems sportininkams ir posakis, kad namų sienos padeda, šį kartą nepasitvirtino. Laimei, visi kauniečiai lenktynininkai po avarijų sveiki ir gyvi, apgadinti tik sportiniai automobiliai.

Vakar rašėme, jog tik prasidėjus lenktynėms greičio ruože nr. 2 apsivertė favoritais laikytas Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas, lenktyniavęs automobiliu “Mitsubishi Evo X”. Automobilis apgadintas itin stipriai.

„Lėkėme maždaug 170-180 km/val. greičiu ir kažkaip netikėtai užkabinome posūkio vidų, kliudėme žolę ir akimirksniu mūsų bolidas pakilo į orą. Tėškėmės į melioracijos griovį, nuo smūgio vėl pakilome į orą ir vartaliojomės dar gal kokius du šimtus metrų“, – po nelemtos avarijos nelengvai rinkdamas žodžius pasakojo V. Švedas.

V.ŠVEDO EKIPAŽO INCIDENTO NUOTRAUKOS IR VAIZDO ĮRAŠAS

Dar vieną avariją šeštadienio vakare mieste įrengtame greičio ruože patyrė Ramūno Čapkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas, kurį nuo lyderių. Penktajame greičio ruože jie  patyrė avariją ir sudėjo ginklus.

Kaip portalui “Kas vyksta Kaune” sakė organizatoriai, Ramūno Čepkausko ir Tomo Šipkausko ekipažas mieste esančiame greičio ruože kliudė važiuojamosios kelio dalies bortelį, „Mitsubishi Lancer Evo X“ trenkėsi dar į stulpą.

KAIP ATRODĖ R.ČEPKAUSKO AUTOMOBILIS PO AVARIJOS,ŽIŪRĖKITE RALIO NUOTRAUKŲ GALERIJOJE

Sekmadienį Gintauto Šlepiko ir Audriaus Pivoro ekipažas su „Honda Civic Type-R“ greičio ruože nr. 10 patyrė avariją, kurią užfiksavo Lenkijos žurnalistai. Tiesa, jiems pasisekė kur kas geriau nei kitiems ekipažams, kurie lenktynių nebaigė.

[evp_embed_video url=”http://rsmp.info/media/com_hwdmediashare/files/7a/7c/61/8774bfb49c376227131cfaf771982efd.mp4″ width=”500″ height=”320″]

Pirminiais duomenimis, ralį „Kauno ruduo“ laimėjo vilniečių Dominyko Butvilo ir Renato Vaitkevičiaus ekipažas su „Mitsubishi Evo X“. Jų laukiama grįžtant į starto vietą, kuomet bus įskaitytas rezultatas. Antri ir treti – Lenkijos ralio sportininkai.

Po 18 val. „Kas vyksta Kaune” transliuos tiesioginę spaudos konferenciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA