KTU pirmakursiams rengiama net 5 dienų priėmimo šventė | Kas vyksta Kaune

KTU pirmakursiams rengiama net 5 dienų priėmimo šventė

Kauno technologijos universitetas (KTU) naujai įstojusiems pirmakursiams ir jų artimiesiems organizuoja net penkias dienas truksiančią informacinę mugę ir priėmimo šventę.

Sutarčių pasirašymo savaitės metu – nuo liepos 29 d. iki rugpjūčio 2 d. – KTU naujieji pirmakursiai kasdien galės sudalyvauti vis naujame informaciniame ar pramoginiame renginyje, susitikti su karjeros konsultantais, nemokamai pasivaišinti, pasportuoti ar užsiimti menu, sužinoti viską, ką tik įmanoma apie universitetą, atrasti gražiausias ir įdomiausias Kauno vietas.
Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas siūlo nepraleisti šio renginio: „Kaunas – studentų miestas. Be jaunimo iniciatyvų neįsivaizduojamas mūsų miesto gyvenimas. Džiaugiuosi, kad Kauno technologijos universitetas nori ir geba šiltai priimti naujuosius savo bendruomenės narius. Visus KTU priėmimo šventės dalyvius, studentus ir jų šeimų narius bei draugus kviečiu ne tik pažinti universitetą bei sužinoti apie karjeros galimybes, bet ir pasigrožėti svetingu Kaunu. Galbūt jau pirmąją dieną atrasite vietą Kaune, kur norėsis sugrįžti.”

Šalia KTU centrinių rūmų įkurtoje minkštojoje zonoje pirmakursiai ir juos atlydėję svečiai galės neformalioje aplinkoje diskutuoti su universiteto darbuotojais ir studentais.

Į visus dalyvių klausimus atsakys informacijos centras, o senato salėje diskusijas ves karjeros specialistai, psichologai, studentų ugdymo ekspertai, studentiškų kolektyvų ir organizacijų lyderiai. Sėkmės istorijomis dalinsis KTU alumnai: UAB UPS/”Skubių siuntų” vadovas Vladas Lašas, UAB „Hidrobalt” vadovas Kęstutis Žukaitis, Finansų ir kreditų valdymo asociacijos valdybos pirmininkas Mindaugas Juodaitis ir kiti.

Organizatoriai tvirtina siekiantys, kad šventėje būtų įdomu ir studentų tėvams, artimiesiems, kurie nori jaustis saugiai, atiduodami savo vaikus į universiteto rankas.

„Aš pati prieš dvejus metus buvau pirmakursė ir puikiai prisimenu savo pirmąją dieną universitete. Didžiausią įspūdį paliko pasitikę studentų atstovybės nariai – labai draugiški ir linksmi. Jei prieš tai buvo abejonių, ar teisingai pasirinkau, nuo tos akimirkos visos abejonės dingo”, – teigia viena iš šventės organizatorių, būsimoji trečiojo kurso studentė Unė-Marija Jurkštaitė.

Renginių savaitės dalyviai galės pasinaudoti tik jiems siūlomomis nuolaidomis Kauno muziejuose ir kavinėse, apsilankyti žymiose vietose. Tikras faktas – kai kuriose iš jų net ir patys kauniečiai nėra buvę! Nuo KTU centrinių rūmų kursuos ekskursijų autobusas, kuriuo per penkias dienas galima suspėti pakeliauti net 13 maršrutų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA