Paskutiniame pirmenybių susitikime – „Kaunas” sieks revanšo prieš lyderius | Kas vyksta Kaune

Paskutiniame pirmenybių susitikime – „Kaunas” sieks revanšo prieš lyderius

fbk-kaunas.lt nuotr.

Jau šį penktadienį, spalio 5-ąją, futbolo bendruomenės klubo „Kaunas“ laukia paskutinysis šio sezono Kauno apskrities futbolo federacijos (KAFF) organizuojamo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) III lygos, Kauno apskrities pirmenybių susitikimas. Susigrumsime, su jau kartą mus „nuskriaudusiais“, „Celsio“ futbolininkais.

Su būsimais varžovais jau buvome susitikę pirmame pirmenybių rate, gegužės 20-ąją ir tuomet jiems po atkaklios ir įnirtingos kovos, nusileidome rezultatu 4:2.

Pirmosiose tarpusavio rungtynėse, pirmasis kėlinys buvo kupinas abejonių ir nusivylimo Geltonai Žaliems. Daugelis abejojo ar turėjo būti įskaitytas pirmasis varžovų įvartis, o tuo tarpu Eriko Grigaičio išlyginamasis įvartis, arbitro nuomone, buvo pelnytas pažeidus taisykles, todėl aistros aikštėje „virė“ gana stipriai.

Nors po pertraukos varžovai vienu metu padidino persvarą iki trijų įvarčių, tačiau „Kauno“ žaidimas neatrodė beviltiškas ir dažniausiai tik sėkmė bei pavienės klaidos kišo koją mūsų ekipai.

Tai buvo pirmasis mūsų komandos pralaimėjimas (nors šiose pirmenybėse kol kas jų patyrėme tik 2) ir viskas buvo „dar prieš akis“, tačiau penktadienio dvikovoje bus kur kas mažiau klaustukų, nei buvo gegužės mėnesį.

Futbolo bendruomenės klubas „Kaunas“ po 14-os turų savo sąskaitoje turi 24 taškus ir dėl pirmenybių nugalėtojų titulo jau nebekovoja, tačiau turi galimybių užimti prizinę vietą.

Tuo tarpu „Celsio“ futbolininkai užtikrintai pirmauja čempionate ir turi puikias galimybes pasidabinti aukso medaliais bei triumfuoti šiose pirmenybėse. Jie savo sąskaitoje po 12-os turų turi 31 tašką ir antroje vietoje esančius „Hegelmann Litauen“ futbolininkus lenkia 6 taškais.

Tad tikėtina, jog artėjančiame susitikime varžovai sieks užsitikrinti čempionato nugalėtojų titulą, tačiau tam jiems reikalinga pergalė, po kurios „Celsis“ taptų nebepavejamas.

Tuo tarpu Geltonai Žali sieks ne tik iškovoti 3 taškus, kurie gali būti svarbūs kovoje dėl medalių, tačiau ir atsirevanšuoti varžovams už gegužės mėnesį patirtą pralaimėjimą.

Todėl jau rytoj, penktadienį, gausiai susirinkime paskutiniame pirmenybių mače ir gausiai palaikykime Geltonai Žalius kovoje su čempionato lyderiais – „Celsio“ futbolininkais.

Susitikimas įvyks Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) I-ojoje aikštėje, 20.30 val. Įėjimas nemokamas!

Ateik ir būk su Geltonai Žaliais!

Kaunas“ – „Celsis“
Spalio 5 d., penktadienis, 20.30 val.
NFA I-oji aikštė

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA