Skaitytojos kelionė troleibusu apkarto: paprašiusi bilieto, buvo aprėkta | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos kelionė troleibusu apkarto: paprašiusi bilieto, buvo aprėkta

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pasidalino nemalonia akistata su viešojo transporto vairuotoja. Įlipusi į 15 maršruto troleibusą, moteris gavo ne tą bilietą, o nurodžius klaidą buvo išplūsta. Panašiai kliuvo ir kitiems keleiviams.

Ketvirtadienį įlipusi į troleibusą, skaitytoja ketino pirkti bilietėlį su nuolaida, tačiau padavus vieną eurą, garsiai pasakius ir parodžius pirštu, kad reikalingas lengvatinis bilietas, jos rankose atsidūrė kelionės dokumentas už visą eurą.

Nors, kaip teigia, prašė lengvatinio bilieto, skaitytojai teko naudotis paslauga pilna kaina / Skaitytojos nuotr.

„Pasakius, jog prašiau ne tokio, vairuotoja pradėjo ant manęs garsiai šaukti kaip žvėris – liepė skaityti, kas parašyta. Iki tol niekas pažymėjimo rodyti neprašydavo…“ – pasakojo skaitytoja.

Ji tuoj pat parodė neįgaliojo pažymėjimą, bet troleibuso vairuotoja toliau šaukė, kad reikia rodyti iš karto, kad pati kalta. Rėkė dar kažką, bet jau nelabai supratau. Matosi, tiesiog norėjo išsilieti, nes kiti vairuotojai visad pasiklausia, kokio bilieto keleivis nori“, – svarstė nusivylusi viešojo transporto klientė.

Kaip pasakojo moteris, ji dar kurį laiką stovėjo transporto priemonės priekyje, bet įpykusi vairuotoja toliau šaukė, tad galiausiai nuėjo taip ir negavusi priklausančios lengvatos.

„Kiek supratau iš kitų keleivių, ne man pirmai kliuvo. Bet vėliau įlipus kažkokiam vaikinui jis paprašė bilieto už pusę kainos ir vairuotoja nei pusės žodžio nesakiusi davė, kokio prašyta. Tai kas čia, antipatijos? Diskriminacija? Neturiu žodžių…“ – dėstė skaitytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA