Dar trys bankų padaliniai Kaune keičia darbo vietą: vieno neliks ir „Akropolyje“ | Kas vyksta Kaune

Dar trys bankų padaliniai Kaune keičia darbo vietą: vieno neliks ir „Akropolyje“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiemet bankų padaliniai įgavo kraustymosi pagreitį. Neseniai kauniečius informavome apie pasikeitusią SEB banko lokaciją. Dabar – savo vietą keičia net trys „Swedbank“ padaliniai. Vienas iš jų veikia Kauno „Akropolyje“, tačiau neilgai trukus persikels kitur.

Pasak „Swedbank“ Pietų Lietuvos filialo valdytojo Sauliaus Drasučio, šių metų kovo 26 d. planuojama visus klientus pakviesti į naują „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinį, kuris įsikurs verslo centre „Arka“, adresu Karaliaus Mindaugo pr. 37.

„Į šį naująjį padalinį perkeliame padalinių Maironio g., V. Krėvės g. ir PC „Akropolyje“ veiklą. Sprendimui sujungti padalinius į vieną modernią erdvę paskatino keli motyvai – tai ir patogesnė geografinė vieta, ir geresnis pasiekiamumas, ir matomumas, taip pat siekis ir tikslas turėti aukščiausius kokybės standartus galintį pasiūlyti klientų aptarnavimo centrą ne tik Kaune, bet visoje Lietuvoje. “, – artėjančių pokyčių privalumus vardijo S. Drasutis.

Jo teigimu, perkeliami padaliniai iki uždarymo dirbs tokia tvarka: padalinio Maironio g. paskutinė darbo diena – kovo 22 d., padalinio V. Krėvės g. – kovo 23 d., o padalinio PC „Akropolis“ – kovo 31 d.

Pasak „Swedbank“ Pietų Lietuvos filialo valdytojo, verslo centre „Arka“ bankas nuomosis apie 2400 kv. metrų ploto patalpų ir užims 3 pirmuosius septynaukščio pastato aukštus. Pirmajame ir antrajame aukštuose duris atvers „Swedbank“ klientų aptarnavimo centras, verslo bankininkystės bei asmeninės bankininkystės padaliniai. Pastate taip pat įsikurs „Swedbank“ konsultacijų centro darbuotojai.

„Planuojame, kad banko padalinys Karaliaus Mindaugo pr. 37 taps pagrindiniu banko padaliniu Kaune, į kurį bus nukreipti visi Kauno miesto centrinėje dalyje besilankantys klientai“, – mintimis dalijosi S. Drasutis.

Be naujojo „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinio verslo centre „Arka“, Kaune, dar veiks trys padaliniai, jie įsikūrę prekybos centruose: „Mega“, „Molas“ ir „Savas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA