Skaitytojai šaukiasi pagalbos: Šilainiuose apgadintas automobilis – vairuotojas pasišalino (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai šaukiasi pagalbos: Šilainiuose apgadintas automobilis – vairuotojas pasišalino (vaizdo įrašas)

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, informavęs apie incidentą daugiabučių namų kieme, kurio metu buvo apgadintas jo automobilis. Kaunietis prašo padėti surasti kaltininkus.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytojo teigimu, vasario 2 dieną, maždaug 19:22 val., Kuršių gatvėje, 34 namo kieme, lengvasis automobilis „VW Bora“ atsitrenkė į aikštelėje prie namų stovėjusį „Mitsubishi Grandis“.

„Atsitrenkė į  automobilį, įsėdo keleivis ir pasišalino. Apie įvykį informuoti policijos pareigūnai. Ieškome liudininkų“, – sakė kaunietis.

Pasak policijos, nukentėjusysis apie eismo įvykį, nutikusį Šilainių mikrorajone, pranešė vasario 16 dieną. Turimais duomenimis, vasario 2 d. apie 19:20 val., Kuršių gatvėje, Kaune, įvyko eismo įvykis, kurio metu, kaip įtariama, šviesios spalvos automobilis „Škoda“ kliudė stovintį automobilį „Mitsubishi Grandis“, jį apgadindamas ir pasišalindamas iš įvykio vietos.

Dėl šio įvykio pradėtas tyrimas. Pareigūnai aiškinasi aplinkybes, ieško iš įvykio vietos pasišalinusio vairuotojo.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį, ar turinčius bet kokios vertingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities Vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (837) 303 200.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA