Festivalio „Kaunas Jazz 2017“ apdovanojimas įteiktas viešniai iš JAV | Kas vyksta Kaune

Festivalio „Kaunas Jazz 2017“ apdovanojimas įteiktas viešniai iš JAV

P. Grigaliūnuo nuotr.

Šį vakarą Kauno „Žalgirio arenoje“ iškilmingo koncerto metu uždarytas festivalis „Kaunas Jazz“. Susirinkusieji klausėsi džiazo karalienės Dianne Reeves atliekamų kūrinių dviejų dalių programos. Viešnia atvyko iš JAV. Kaip tik ją nuspręsta apdovanoti unikalia „Kaunas Jazz“ apdovanojimo statulėle.

Festivalio apdovanojimo statulėlę dainininkė gavo iš „Kaunas Jazz“ sumanytojo Jono Jučo rankų. „Naudodamasis proga, kad man suteiktas mikrofonas „Kaunas Jazz“ tarybos vardu nusprendėme, kad šiais metais Mariaus Petrausko autorinį darbą – „Kaunas Jazz“ apdovanojimą norėtumėme įteikti šio vakaro viešniai Dianne Reeves“, – sakė jis.

Neslėpdama jaudulio atlikėja atsisukusi į publiką tarė: „Labai dėkoju už šį apdovanojimą. Žinote, kai mes atvykstame į festivalius niekada nežinome, ko tikėtis. Atsidūrėme  vietoje, kur pajutome atviras žmonių, mylinčių muziką, širdis. Nuostabu! Tai mums tarsi dovana ir palaima, kuri suteikia jėgų eiti pirmyn. Labai ačiū, telaimina jus Dievas“, – dėkojo viešnia iš JAV D. Reeves.

Festivalis „Kaunas Jazz“ organizuotas jau 27-tą kartą. Renginys kasmet sulaukia milžiniško atlikėjų, muzikantų ir, žinoma, klausytojų dėmesio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA