Sekmadienį Kaune – tikras desertas salės futbolo gerbėjams | Kas vyksta Kaune

Sekmadienį Kaune – tikras desertas salės futbolo gerbėjams

Organizatorių nuotr.

Jau šį sekmadienį Kauno sporto halėje įvyks tai, ko visa Lietuvos salės futbolo bendruomenė laukia su dideliu nekantrumu – daugelio „Auksinėmis rungtynėmis“ vadinamas mačas tarp A lygos lyderių Kauno „Vyčio“ ir Panevėžio „Baltijos“.

Nors nugalėtojas titulo dar neužsitikrins, labiau nei akivaizdu, jog pergalė bet kurią komandą labai stipriai priartintų prie išsvajotojo titulo. Statistika prieš artėjantį mačą yra „Vyčio“ pusėje.

Braziliškasis Kauno klubas antrajame salės futbolo A lygos rate šventė vien pergales ir visas – triuškinamais rezultatais. Taip pat „Vytis“ pateko į salės futbolo taurės pusfinalį, kur žais su Mažeikių „VIP”.

Nors yra sužaidęs rungtynėmis mažiau ir turi vienu tašku mažiau už Panevėžio „Baltiją“, būtent Kauno „Vytis“ šiuo metu yra patogesnėje situacijoje A lygoje. Taip pat kauniečiai yra užtikrintai rezultatyviausia čempionato komanda su 76 įmuštais ir 30 praleistų įvarčių. Rungtynėmis daugiau sužaidę varžovai šiemet pelnė 67 ir praleido 32 įvarčius.

Trečias rezultatyviausias čempionato žaidėjas su 14 įvarčių Aleksas tikina, jog sekmadienio rungtynių laukia su nekantrumu. „Tai svarbiausias metų mūšis ir jokios papildomos motyvacijos mums tikrai nereikia. Žais dvi stipriausios Lietuvos salės futbolo komandos, o dvikovos kaina – itin aukšta. „Baltija“ tikrai gera komanda, jų tikslas irgi yra titulas, tad bus labai ir labai įdomu.“

Aleksas pabrėžė, jog šį kartą, skirtingai nei pirmajame rate, kai susitikimas Panevėžyje baigėsi lygiosiomis 3:3, „Vytis“ turės savo aikštės pranašumą, o tai yra svarbu.

„Jaučiame, jog susidomėjimas šiomis rungtynėmis yra išskirtinis. Smagu, jog jos vyks Kaune ir mes turėsime savų fanų užnugarį. Namų sienos bus tarsi mūsų papildomas žaidėjas. Naudodamasis proga kviečiu visus sekmadienį į sporto halę, pažadu, jog bus tikrai įdomu, o mes iš savo pusės padarysime viską, kad nugalėtume“, – su šypsena veide kalbėjo vienas geriausių čempionato žaidėjų.

Nors Aleksas – realus kandidatas tapti rezultatyviausiu čempionato futbolininku, pats brazilas apie tai sako negalvojantis: „Įmušti įvartį visada puikus jausmas, tačiau pasakysiu tiesiai šviesiai – titulas yra kur kas svarbiau ir man rūpi tik tai. Apie tai svajoju ne tik aš, bet ir visa komanda. Tai bus tikras auksinis mūšis ir esame pasiruošę pasiekti savo tikslą.“

Daug juodo darbo aikštėje atliekantis Klebinho – dar viena svarbi figūra Kauno „Vyčio“ dėlionėje. Nors mažiau pastebimas ir rečiau įmušantis, tačiau savo funkcijomis komandai ne mažiau naudingas.

„Mes tikrai gerbiame „Baltiją“ ir žinome, jog tai stipri, kokybišką futbolą žaidžianti komanda. Šiose rungtynėse viską nulems detalės, smulkmenos. Pergalę pasieks tie, kurie mažiau klys. Neabejoju, jog aikštėje bus karšta nuo pirmos iki paskutinės minutės. Laukiame ypatingai sudėtingos kovos, tačiau esame pilnai pasirengę“, – mintimis dalinosi Klebinho.

„Nuo pat pirmos dienos, kai atvykome į Lietuvą, turėjome vieną tikslą – kartu su komanda tapti čempionais. Mūsų tikslas jau labai arti, tad privalome šia galimybe pasinaudoti. Sieksime pergalės ir tik pergalės, esame pasiruošę, užsidegę, stiprūs kaip kolektyvas ir tikintys savimi. Laukia neeilinės rungtynės“, – užbaigė jis.

Įdomiausios ir svarbiausios lietuviško salės futbolo metų rungtynės jau šį sekmadienį 14 val. prasidės Kauno sporto halėje. Įėjimas nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA