P.Motiejūnas: nei viena komanda Kaune tegul nesitiki lengvo pasivaikščiojimo | Kas vyksta Kaune

P.Motiejūnas: nei viena komanda Kaune tegul nesitiki lengvo pasivaikščiojimo

Evaldo Virkečio nuotr.

Kauno „Žalgirio” klubas pradeda pasiruošimą naujam sezonui. Pirmadienį klubo vadovybė pristatė esamą situaciją ir papasakojo, kaip sekasi ruoštis naujam sezonui, kuris prasidės jau po mėnesio.

Klubo direktorius Paulius Motiejūnas, pradėdamas spaudos konferenciją, sakė kad prasideda 69-asis sezonas: „Komanda po truputį komplektuojasi, pasiilgstam tų emocijų, įtampos žaidėjų veiduose. Džiugu, kad šiandien darome startą, ir dar džiugiau, kad šalia sėdi treneris, kurio mes norėjome”.

„Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad vėl treniruosiu „Žalgirį”, bet kuriam treneriui yra garbė dirbti tokiame klube. Paskutinį kartą, kai čia buvau komandai sekėsi ganėtinai neblogai, buvo laimėti trys titulai. Mano sūnus gimė Kaune, todėl man Kaunas yra brangus miestas”, sakė „Žalgirio” treneris Illias Zouros.

„Šią vasarą turėjau tikrai daug pasiūlymų, bet nuo to momento kai man Paulisu paskambino ir pasiūlė grįžti, iš karto sutikau, nes Žalgiris visada buvo mano širdyje ir tikiuosi, kad Žalgiris išliks viršūnėje, ten kur ir turi būti. Atvykęs į Žalgirį supratau vieną dalyką: kai esi Žalgirio narys, turi kovoti visada. Tą mes galime pažadėti”.

„Žalgirio” treneris sakė, kad komanda turi būti tokia, kad kiekvienas narys rūpinasi vienas kitu, taip pat pagal jo filosofiją, žaidėjai turi būti lyderiai pagal žaidimą gynyboje.

Komandos treniruotės prasideda anksti, nes „Žalgiris” šį sezoną turi daug naujų žaidėjų. Šiuo metu komandai trūksta mažiausiai dviejų, o per pasiruošimą sezonui bus svarstoma, ar reikės dar vieno papildomo žaidėjo.

Treneris sakė, kad kelia komandai tikslą patekti į TOP16 turnyrą. Nors Eurolygoje nėra silpnų klubų, visos komandos siekia patekti į šį atrintamąjį etapą.

„Nei viena komanda Kaune tegul nesitiki lengvo pasivaikščiojimo, mūsų tikslas yra laimėti”, – sakė P. Motiejūnas.

Vienam klubo nariui paklausus, kokios galimybės Šarūnui Jasikevičiui karjerą baigti Kauno komandoje, klubo direktorius atsakė: „Šarūnas Jasikevičius yra Lietuvos ir Kauno krepšinio ikona. Žinant savo finansus, mes būtume be galo laimingi, jei jis prisijungs prie Kauno „Žalgirio” ir čia baigs savo karjerą. Durys jam yra atviros”, – sakė P.Motiejūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA