„Megoje“ užfiksavo pavojingą elgesį: apsaugos reakcija nustebino | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Megoje“ užfiksavo pavojingą elgesį: apsaugos reakcija nustebino

Dalintis:

Su naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ susisiekė nustebęs kaunietis. Jis atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame matoma, kaip vyras po prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ erdves it paspirtuku važinėja hidrauliniu palečių keltuvu.

Savotišką pramogą vyras užfiksavo pirmadienį apie 21 val. Vyras stebėjosi apsaugos darbuotojų abejingumu. „Perdaviau apsaugai, sako, ne mūsų atsakomybė“, – teigė įvykį užfiksavęs „Megos“ lankytojas.

Vyras taip pat pridėjo, jog tokią pramogą susigalvojęs asmuo greičiausiai yra kurios nors parduotuvės darbuotojas, o ne pašalinis asmuo, radęs ne vietoje paliktą palečių vežimėlį.

Susisiekus su prekykos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valandčia bendrove „Baltic RED“, šios atstovas teigė, jog „nustatyta, kad minimu keltuvu važiavo prekes į PLC „Mega“ įsikūrusią parduotuvę atvežęs tiekėjas. Prekybos centras tokių keltuvų neturi – jie naudojami trečiosioms šalims pristatant prekes PLC „Mega“ įsikūrusioms parduotuvėms“.

Įmonės atstovas pridūrė, jog toks prekių tiekėjo elgesys nėra toleruotinas, o keltuvas turi būti naudojamas pagal paskirtį.

Dėl pranešėjo komentaro apie atsainią apsaugos reakciją, „Megos“ atstovai teigė, kad „incidento metu PLC „Megos“ apsaugos darbuotojai buvo kitose prekybos centro vietose, todėl negalėjo iškart sudrausminti prekių tiekėjo ir priminti jam laikytis taisyklių.

Darome prielaidą, kad abejingumą lankytojui parodė ne prekybos centro apsaugos darbuotojas, o vienos iš prekybos centre įsikūrusių parduotuvių individuali apsauga, neprižiūrinti prekybos centro bendrųjų erdvių.“

Prekybos ir laisvalaikio centro atstovai atsiprašo už sukeltus nepatogumus. „Parduotuvių atstovams priminta, kad bendravimas su PLC „Mega“ lankytojais privalo būti pabrėžtinai kultūringas, o prekes joms tiekiančios trečiosios šalys turi elgtis atsakingai“, – atsakyme pridūrė „Megos“ atstovai.

37
96
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.