Skaitytojas įamžino „naują madą“ Kaune: patarkite, kaip kovoti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas įamžino „naują madą“ Kaune: patarkite, kaip kovoti

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Pirmadienį kaunietis įamžino vairuotojų kultūrą – automobiliai Eigulių mikrorajone išrikiuoti ant pėstiesiems skirto šaligatvio.

„Nauja mada – statyti automobilius ant šaligatvio visiškai negalvojant apie pėsčiuosius, neįgaliuosius ir dviračių priemonių vairuotojus. Tokį gudrų stovėjimo būdą galime stebėti Eigulių mikrorajone. Ir „stovėti draudžiama“ ženklas šiuo atveju ne kažką keistų…

Prašome atkreipti atsakingų institucijų dėmesį ir pasiūlyti galimus sprendimus. Gal gyventojams parašus rinkti, ar pinigus stulpeliams įrengti?“ – pirmadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ skundėsi šaligatviu negalintis praeiti kaunietis.

97
47
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.