Kauniečiams iš čiaupo – abejotinos kokybės vanduo | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiams iš čiaupo – abejotinos kokybės vanduo

Dalintis:

Antradienį Dainavos mikrorajone gyvenantis kaunietis pasidalijo vaizdais, kuriuose užfiksuota, kokios spalvos vanduo teka iš čiaupo.

„Vanduo V. Krėvės prospekte šiuo metu, 16.57 val., kovo 5 d. Ir tai, kas lieka, kai nubėga vanduo“, – rašė nuotraukas „Kas vyksta Kaune“ redakcijai atsiuntęs vyras.

Kaunietis pridūrė, kad panašus vanduo iš čiaupo bėgdavo ir seniau, tačiau vandens kokybės pablogėjimas pastebėtas būtent kovo 5-ąją.

Vanduo V. Krėvės pr. / Skaitytojo nuotr.

„Buvo ir seniau, bet tikrai ne taip, kaip dabar, kad išsimaudyti nebuvo galima nueiti“, – skundėsi vyras.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo „Kauno vandenys“ atstovė Vaida Bytautė, pastaruoju metu pranešimų iš V. Krėvės pr. dėl pablogėjusios vandens kokybės „Kauno vandenų“ avarinė tarnyba negavo.

„Galimai vanduo susidrumstė dėl pastato vidaus vamzdyno remonto ar profilaktikos darbų“, – teigė ji.

5
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.