Kaunietį šokiravo pamatyta reklama paštomato ekrane | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietį šokiravo pamatyta reklama paštomato ekrane

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo reklama, pastebėta „LP Express“ paštomato ekrane. Vyras teigia, kad ši sekso ir erotinių prekių parduotuvės reklama yra netinkama reklamuoti Lietuvos paštą, todėl tai jam sukėlė nuostabą.

„Lietuvos paštas – valstybei priklausanti strateginė įmonė.

Tad supraskite mano nuostabą, kai atėjęs atsiimti siuntos iš „LP Express“ paštomato, ekrame pamačiau sex shop’o (red. past. – sekso ir erotinių prekių parduotuvės) reklamą…“ – įspūdžiu dalijosi kaunietis.

Skaitytojo nuotr.

Papildyta 13.50 val.

„Kas vyksta Kaune“ dėl „LP Express“ paštomate pastebėtos reklamos susisiekė su Lietuvos pašto atstovu, kuris patikino, jog „LP Express“ paštomatų tinklas jau ne pirmus metus yra skirtingų didžiųjų Lietuvos elektroninių parduotuvių partneris, kuris kartu organizuoja ir įvairias akcijas klientams. Akcijų metu, ribotą laiką, tinklo paštomatų ekranuose yra rodomi konkrečių partnerių logotipai ir banerinė reklama.

„Šių metų vasarį, minint Šv. Valentino dieną, fantazijos.lt klientams, apsipirkusiems minėtoje e.parduotuvėje už tam tikrą pinigų sumą, prekės į LP EXPRESS paštomatus buvo pristatomos nemokamai. Ta proga paštomatuose ir buvo rodoma šios e.parduotuvės reklama.

Svarbu pažymėti ir tai, kad praėjusiais metais LP EXPRESS kartu su Inovacijų agentūra, pirmą kartą organizavo Mylimiausios Lietuvos e.parduotuvės rinkimus. Gyventojų balsai lėmė, kad viena iš trijų mylimiausių Lietuvos e.parduotuvių ir buvo išrinkta fantazijos.lt. Iš viso šių rinkimų finaliniame etape varžėsi 30 lietuviškų internetinių verslų ir buvo sulaukta net 150 tūkst. balsų. Rinkimuose gyventojai iš viso nominavo kone 1100 internetinių verslų“, – komentavo Lietuvos pašto Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas.

4
57
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.