Kaunietis pyksta ant „Akropolio” lankytojų: ar policija nesiima veiksmų? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis pyksta ant „Akropolio” lankytojų: ar policija nesiima veiksmų?

Kauno „Akropolis“ / Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Sekmadienio vakarą kaunietis pasidalijo vaizdais iš Kauno „Akropolio”. Matyti, kad automobilių stovėjimo aikštelė perpildyta, o kai kurie vairuotojai pažeidė Kelių eismo taisykles (KET).

„Kauno „Akropolyje” visas trečias aukštas prie geltonų linijų ant važiuojamosios dalies priparkuotas automobilių. Trukdo eismui. Ar policija nesiima veiksmų?” – apie 17.28 val. naujienų portalo teiravosi vyras.

Kiek vėliau jis informavo, kad apie KET pažeidimus prekybos ir laisvalaikio centre jau įspėti ir pareigūnai.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pagal KET horizontalusis ženklinimas (linijos, strėlės, užrašai ir kitokie simboliai ant važiuojamosios dalies) nustato tam tikrą eismo režimą ir tvarką.

Geltona ištisinė linija žymi vietas, kur uždrausta sustoti arba stovėti, gali būti naudojama eismo juostoms žymėti darbų vietoje. Šią liniją kirsti draudžiama. Jeigu geltona ištisinė linija naudojama su baltomis ženklinimo linijomis, žyminčiomis eismo juostas, reikia vadovautis geltona ištisine linija.

86
21
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.