Skaitytojai dalinasi automobilių su užsienietiškais numeriais parkavimo ypatumais Kaune | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojai dalinasi automobilių su užsienietiškais numeriais parkavimo ypatumais Kaune

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ pasiekė dviejų skaitytojų pastebėjimai, kaip mieste yra netvarkingai paliekami automobiliai, kurie turi numerius iš užsienio šalių – Nyderlandų ir Ukrainos. Vienas skaitytojas netgi juokavo, kad tokiems automobiliams galbūt yra taikoma nežinoma išimtis.

„IV Šilainiai, šiandien, 2022-09-23 d 10:00 val. ryto. Vaizdas daugiau nei išraiškingas. Kad užsieniečiai, atvykę į mūsų šalį, šitaip įžūliai parkuotų savo asmeninius automobilius dar neteko iki šiol matyti. O gal jiems yra kokios nors ir mums nežinomos automobilių parkavimo išimtys?“, – retoriškai klausė kaunietis.

„Ketvirtadienio vakaras, Kaunas, „Mega“ auto parkingo antras aukštas, UA naglai parkuoja invalidų vietose nors laisvų vietų yra. Su visa pagarba jų tautai, bet kai kurie jų individai pradeda erzinti“, – piktinosi kitas skaitytojas.

63
9
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.