Kauno merą su garsiaisiais numeriais kviečia pasivažinėti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno merą su garsiaisiais numeriais kviečia pasivažinėti

Stop kadras, skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Antradienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas neapsikentė prastos gatvės būklės Aleksote, netoli jau aprašytos Bitininkų gatvės. Anot kauniečio, situacija Akacijų gatvėje tiesiog baisi – asfalto čia gyventojai esą laukia jau 10 metų.

„Kada meras Akacijų gatvę asfaltuos? Gal jis norėtų su savo BBD numeriais pravažiuoti šia gatve? Gražu, ar ne? Kaip vaikams patekti į mokyklą be kelkraščio. Galit įsivaizduot, kaip jie atrodo? Gatvė yra 4 km iki miesto centro. 1 km iki prezidento V. Adamkaus gimnazijos.

Savivaldybė jau 10 metų žada pakloti asfaltą. Kaip nėr lėšų, taip nėr. „Kauno vandenys“ išrausė viską ir paliko. Net neatstatė, kaip buvo. Aleksoto seniūnija į laiškus neatsako. Superinis Kauno meras. Aloyzas Pakalniškis taip pat su savo pažadais per televiziją superinis.

Gal reikia kreiptis į televiziją? Kiek galima kentėti? Jau ne kartą buvo partrenktas vaikas. Pastatė juokingus plastikinius kuolelius, kurie yra išlaužyti „Kauno vandenų“ darbuotojų. Atseit atitvėrė šaligatvį, kuris yra dar baisesnis nei kelias“, – piktinosi skaitytojas.

Aleksotiškio minėtas Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas A. Pakalniškis portalui vakar nurodė, kad Bitininkų gatvės atnaujinimui yra parengtas techninis projektas. Čia numatyti šaligatviai, ties pėsčiųjų perėja bus įrengti greičio mažinimo kalneliai. Apie netoliese tįstančios Akacijų gatvės remontą iš savivaldybės kol kas nėra jokių žinių.

127
49
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.