Kaip „Kauno vandenys” miestą puošė: Kalėdoms išmargins visus šulinius? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaip „Kauno vandenys” miestą puošė: Kalėdoms išmargins visus šulinius?

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Antradienį kaunietis įamžino „Kauno vandenų” darbo rezultatus. Keli vyrai diskutavo ir spoksojo į šulinį, kol galiausiai priėmė sprendimą jį pažymėti.

„Kaip „Kauno vandenys” miestą puošė. Vakar atvažiavo „Kauno vandenų” autobusiukas. Išlipo keli vyrai. Apžiūrėjo šulinį ir išsitraukę dažų flakonėlį užsiėmė menu. Nežinote, ką tai galėtų reikšti?

Ar specialistai nebemoka naudotis planais ir bijo pamesti savo šulinius? Ar čia taip norėjo pažymėti, kad darbą atliko, pamenate anksčiau juk tokius užrašus – „Čia buvo Vasia”. O gal Kalėdoms ruošiasi ir viso Kauno šulinius išmargins?” – teiravosi kaunietis.

592
15
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.