Kauno „Akropolyje“ – nauji automobilių parkavimo ypatumai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno „Akropolyje“ – nauji automobilių parkavimo ypatumai

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Kauno „Akropolyje“ užfiksuotas įdomus parkavimo būdas, kai automobilis paliktas tiesiog ant šaligatvio, ne parkavimo aikštelėje. Skaitytojas norėjo sugėdinti tokį vairuotoją, jog šis automobilį paliktų taip kaip priklauso.

„Norėtųsi gal labiau sudrausminti vairuotoją ir viešai sugėdinti dėl tokio parkavimo ypatumų Kauno Akropolyje. Darau prielaidą, jog vairuotojas galimai buvo prisiparkavęs trumpiau nei 4val., o Akropolyje galima statyt 4val. nemokamai, dėl to įdomu, kodėl, kai aikštelė yra pilna vietų ir su galimybe statyti nemokamai kurį laiką, automobilis yra statomas šioje vietoje?

Aplinkiniai žmonės yra pastebėję, jog jau nebe pirmą kartą čia vairuotojas parkuojasi. Ten ženklų, kuriuos vairuotojas pažeistų, nėra, tačiau įdomu, kaip jis ten užvažiavo? Galimai per bortus? Šiek tiek pasipiktinimas, jog parkinge statomas automobilis ne pagal taisykles“, 0 teigė į redakciją kreipęsis skaitytojas.

22
10
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.