Kriminalistai užkirto kelią narkotikų patekimui į Marijampolės kalėjimą: galimai narkotikus gabenę vyrai uždaryti į areštinę Kaune | Kas vyksta Kaune

Kriminalistai užkirto kelią narkotikų patekimui į Marijampolės kalėjimą: galimai narkotikus gabenę vyrai uždaryti į areštinę Kaune

ELTA 2024/04/22 15:25
Asociatyvi / Kauno AVPK nuotr.

Kalėjimų tarnybos ir Marijampolės apskrities pareigūnai įvykdė sėkmingą operaciją, kurios metu užkardytas kelias narkotinių medžiagų patekimui į Marijampolės kalėjimą.

Kaip nurodoma pranešime, pareigūnai Marijampolės mieste sustabdė automobilį „Mercedes Benz“, kurį vairavo Mažeikių miesto gyventojas. Automobilyje kaip keleiviai taip pat vyko dar du asmenys.

Patikrinus automobilio vidų, jame buvo rasti paslėpti trys paketai su galimai labai dideliu kiekiu narkotinių ar psichotropinių medžiagų: apie 250 gramų šviesios spalvos miltelių, kaip įtariama, psichotropinės medžiagos bei apie 150 gramų augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotinės medžiagos.

Du automobiliu vykę asmenys sulaikyti ir uždaryti į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Paimtos galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos buvo skirtos Marijampolės kalėjimo nuteistiesiems, kurių vertė platinant jas Marijampolės kalėjime, laisvės atėmimo bausmę atliekančių nuteistųjų tarpe, gali siekti apie 35 tūkstančius eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA