„Neries odontologijos klinikos“ gydytoja: atsikratykime baimės, jog šypsenos atkūrimas reikalauja tik radikalių metodų – Kas vyksta Kaune

„Neries odontologijos klinikos“ gydytoja: atsikratykime baimės, jog šypsenos atkūrimas reikalauja tik radikalių metodų

„Neries odontologijos klinika“ / Organizatorių nuotr.

Nors sakoma, jog šypsena – gražiausia, kuo gali pasipuošti žmogus, susidūrę su dantų, burnos ar žandikaulio problemomis operatyviai kreiptis pagalbos ryžtasi ne kiekvienas. Kaune veikiančios „Neries odontologijos klinikos“ gydytoja-odontologė Gabrielė Grybauskienė teigia, jog pagrindinė to priežastis – visuomenėje įsišaknijusi baimė dėl sudėtingo, skausmingo ir daug jėgų pareikalausiančio gydymo proceso.

Diskomfortas – minimalus

„Šypsenos grožis ir dantų sveikata svarbi kiekvienam. Daugelis mūsų klinikoje apsilankančių pacientų skundžiasi jiems nepriimtinu šypsenos vaizdu, dantų forma, tarpais tarp jų, dantų praradimu ar kitais defektais. Visgi pastebime, jog priimti sprendimą spręsti šias problemas – užtrunka. Tai lemia įsitikinimas, jog šypseną atkurti galima tik pasitelkus radikalias, skausmingas ir sudėtingas priemones“, – sako „Neries odontologijos klinikos“ gydytoja G. Grybauskienė.

Specialistės teigimu, šiandien ši baimė – nepagrįsta. Modernūs šiuolaikinės odontologijos metodai, technologijos ir mokslo pasiekimai leidžia net ir sudėtingiausias situacijas spręsti su minimaliu diskomforto jausmu pacientui.

„Svarbiausia taisyklė mūsų darbe – žiūrėti kiek įmanoma labiau į ateitį, vengti laikinų sprendimų. Taikydami gydymą stengiamės rinktis minimalias invazines procedūras, leidžiančias išsaugoti kuo daugiau dantų bei jų audinių. Modernių technologijų, žinių bei komandinio darbo pagalba antrajam gyvenimui galime prikelti net ir itin stipriai pažeistas šypsenas“, – sako odontologė.

„Neries odontologijos klinikos“ gydytoja-odontologė Gabrielė Grybauskienė / Organizatorių nuotr.

Svarbi gydymo dalis – bendravimas

Viena svarbiausių sėkmingo dantų gydymo sudedamųjų dalių – ryšys tarp gydytojo ir paciento. G. Grybauskienės teigimu, suteikti reikiamo aiškumo gali tik susikalbėjimas.

„Džiaugiamės, jog į mūsų kliniką pacientai grįžta su šypsena, pozityviu nusiteikimu, pamiršę stresą, nerimą. Tikime, jog sėkmingam gydymui itin svarbu žmogiškosios vertybės – sugebėjimas įsiklausyti į paciento poreikius, tinkamai jam pristatyti gydymo galimybes, numalšinti baimę ir sukurti visapusišką ramybę. Atitinkamai, viena ryškiausių mūsų klinikos komandą vienijančių savybių yra ne tik kompetencija, bet ir empatija kitam“, – sako G. Grybauskienė.

„Neries odontologijos klinikos“ kolektyvas / Organizatorių nuotr.

Visos paslaugos vienoje vietoje

„Neries odontologijos klinikoje“ pacientus pasitinka devynių patyrusių specialistų komanda, teikianti visapusiškas dantų priežiūros bei gydymo paslaugas. Tai – rentgeno 2D ir 3D diagnostikos, dantų ėduonies gydymo, estetinės ir funkcinės odontologijos, dantų balinimo ir higienos, protezavimo, šaknų kanalų gydymo, chirurgijos, implantavimo, periodontologijos, profilaktinės ir kitos procedūros.

„Mūsų siekis – užtikrinti patogumą bei gydymo kokybę pacientui, visas dantų sveikatos paslaugas suteikiant po vienu stogu. O siekiant įnešti lankstumo, bendradarbiaujame ir su „SB lizingu“ pacientams leidžiančiu medicinines išlaidas padengti jam priimtinomis sąlygomis“, – sako „Neries odontologijos klinikos“ gydytoja.

Moderni, pažangiomis technologijomis bei specialistų įgūdžiais išsiskirianti „Neries odontologijos klinika“ įsikūrusi Kaune, adresu Neries krantinė 14A-101, pacientų laukia kiekvieną darbo dieną nuo 10 iki 18 val. Užsiregistruoti konsultacijai galima telefonu +370 666 01879 arba el. paštu [email protected].

Daugiau informacijos: https://neriesok.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA