Senamiestyje sukiojasi vagilė: ne pinigų gaila, o svarbaus laiško ir vaikelio maisto | Kas vyksta Kaune

Senamiestyje sukiojasi vagilė: ne pinigų gaila, o svarbaus laiško ir vaikelio maisto

Kaunietė dalijasi pagalbos prašymu ir įspėjimu dėl Kauno senamiestyje siaučiančios ilgapirštės. Su naujagimiu ir drauge leidusi mergina patyrė nemalonią situaciją, kai kavinėje buvo pavogta jos kurpinė su svarbiais daiktas, tarp kurių buvo ir vaiko maistas bei svarbus laiškas.

„2023 04 27, „Motiejaus kepyklėlėje“, Vilniaus g 7, 18 val., Romų tautybės moteris pavogė kuprinę“, – liūdną žinią pranešė mergina.

Nukentėjusioji pasakojo, jog su vaiku ir drauge sėdėjo lauke ir prisireikus nueiti į kepyklėlės vidų, kuprinę ji paliko ant kėdės, o grįžusi jos nerado. Liūdniausia buvo prarasti ne pinigus, buvusius kuprinėje, bet ten buvusius svarbius daiktus, tokius, kaip vaikelio maistą.

„Grįžtu, o nėra kuprinės. Taip, liūdna ir dėl daiktų, nes kuprinė buvo nauja, kuprinėje buvo grynų pinigų, bet liūdniausia, tai kad joje buvo ir vaikelio maistas, kurį kaip tik turėjau duoti savo sūnui, o likome be nieko. Jis dar mažas, nevalgo visko. Kitas, labai nuliūdinęs faktas, tai prarastas pirmasis mano vyro rašytas laiškas man, kuris taip pat buvo kuprinėje. Norėčiau bent jį atgauti…“ – vylėsi mergina.

Merginai pavyko gauti ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip moteris paima ne jai priklausančia kuprinę ir nueina toliau gatve.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio skyriaus atstovėmis, šios patvirtino vagystės faktą.

„taip, policijos pareigūnai vakar vakare buvo sulaukę pranešimo apie šį įvykį, policijos pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, padaryta turtinė žala tikslinama“, – teigė jos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA