Kaunietį iš vėžių išmušė pastatytas ženklas: kaip namo grįžti? | Kas vyksta Kaune

Kaunietį iš vėžių išmušė pastatytas ženklas: kaip namo grįžti?

/ Skaitytojo Pauliaus nuotr.

P. Lukšio gatvės rekonstrukcija toliau kelia aistras, gyventojai baiminasi, jog nebeliks galimybės patogiai grįžti namo dėl naujai sudėtų kelio ženklų. Savivaldybė ramina, kad nepatogumų nekils, o situacija jau sutvarkyta.

„Norėčiau sužinoti, kodėl nebegalima sukti iš P. Lukšio gatvės (atvažiuojant nuo Savanorių pr.) į kairę į Muravos gatvę? Kaip žmonėms patekti į namus, kur apsisukti tinkama saugi vieta numatyta? Apsisukimui nepritaikyta, ir net draudžiama tą daryti pagal ženklus, artimiausioje P. Lukšio g ir V. Landsbergio Žemkalnio g. sankryžoje? Tai kas čia per patobulinimai? Iš savivaldybės nesulaukiu jokio atsakymo, o namo parvažiuot kasdien reik arba pažeidžiant taisykles arba sukant ratą aplink kvartalą“, – piktinosi Paulius.

Situaciją pakomentavo Kauno savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

„P. Lukšio g. ir Muravos g. sankryžoje kairysis posūkis į Muravos g. yra numatytas. Nuotraukoje matomas kelio ženklas „Eismo kryptys sankryžoje“, skirtas kitos sankryžos reguliavimui, jau perkeltas“, – paaiškino jis.

Anksčiau dėl šios gatvės darbų užbaigimo M. Matusevičius teigė, jog horizontaliojo ženklinimo darbai būtų atlikti kokybiškai, reikalingos tinkamos oro sąlygos. Kelininkai stebi prognozes ir laukia, kada šiuos darbus galės atlikti.

Pernai birželio pabaigoje prasidėję darbai šioje Eigulių vietoje eina į pabaigą, tuomet Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, teigė, kad darbai šioje Kauno vietoje turėtų tęstis iki 2023 metų pavasario.

Jo teigimu, P. Lukšio gatvėje bus atliktas požeminių komunikacijų tvarkymas, kelio dangos pakeitimas, nutiesti nauji šaligatviai ir dviračių takai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA