Ugniagesių sujudimas Amaliuose: pranešta apie degantį namą | Kas vyksta Kaune

Ugniagesių sujudimas Amaliuose: pranešta apie degantį namą papildyta

"Kas vyksta Kaune" nuotr.

Ketvirtadienį kelios ugniagesių pajėgos skubėjo į Amalius, pranešta, kad Petrašiūnų seniūnijai priklausančiame Agurklių take užsiliepsnojo medinis namas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, pranešimas, kad Kaune, Agurklių take 21, dega medinis namas, buvo gautas apie 11 val.

Apie 11.10 val. į įvykio vietą atvyko ugniagesiai, iš namo vidaus veržėsi dūmai. Liudininkų teigimu, medinis namas nebuvo gyvenamas, o gaisras kilo namo virtuvėje.

Papildyta 12.27 val.

Anot Dž. Vaitkevičienės, 12.21 val. paskelbta gaisro likvidacija, dabar – baigiamieji darbai. Apie nukentėjusius asmenis duomenų nėra.

Papildyta 13.52 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė spaudai patvirtino, kad gaisro židinys aptiktas virtuvėje. Apdegė 2 m² virtuvė, 3 m² kambarys, aprūko kitos patalpos. Namas 1 aukšto, apkaltas plastikinėmis lentelėmis, 4×4 m, stogas dengtas skarda. Įvykio aplinkybės tiriamos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad mįslingi gaisrai fiksuoti ir Aleksote, trečiadienio rytą buvo pranešta apie degantį medinį namą, ten pat vakare – supleškėjo ir sandėliukai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA