Savo noru į pareigūnų rankas: judėjimo kontrolės poste Kaune – patikra ir dėl narkotikų | Kas vyksta Kaune

Savo noru į pareigūnų rankas: judėjimo kontrolės poste Kaune – patikra ir dėl narkotikų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmąją Kalėdų dieną Kauno pareigūnai judėjimo kontrolės poste apsuko beveik 1400 automobilių, išaiškintas ne vienas Kelių eismo taisyklių pažeidimas.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, per parą, nuo vakar 09.00 val. iki šiandien 09.00 val., Kauno apskrityje sustabdyta beveik 24 tūkst. transporto priemonių, beveik 1400 teko apsisukti.

Išaiškintas ir vėl ne vienas KET pažeidimas – transporto priemonės, vykusios per postą, buvo ir be techninės apžiūros, ir be draudimo. Taip pat nustatytas ir ne vienas neblaivus vairuotojas. 1 vairuotojas su savimi turėjo galimai narkotinės medžiagos.

Kauno apskr. VPK duomenimis, gruodžio 25 d. apie 11.30 val. Kaune, Šilainių pl. esančiame patikros poste sustabdžius automobilį „VW Golf”, pas 1998 metais gimusį vairuotoją, dalinės apžiūros metu, rastas maišelis su galimai narkotine medžiaga, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vyras pristatytas į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo.

Kaip jau rašyta, iš viso pirmąją Kalėdų dieną Lietuvoje policija apgręžė daugiau nei 3,3 tūkst. automobilių, surašė 125 krantino pažeidimo protokolus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA