Kauno „Akropolyje“ atidaroma tarptautinė robotų paroda | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ atidaroma tarptautinė robotų paroda

Organizatorių nuotr.

Paroda „Robotų miestas“ atidaroma rugpjūčio 4 d. Kaune. „Robotų mieste“ galite susipažinti su 29 „gyvais“ robotais iš viso pasaulio, patirti naujausias virtualios realybės technologijas ir pamatyti unikalų technologijų šou.

[galerija kiek=”4″]

Parodoje lankytojai susidraugaus su visa armija naujausios kartos humanoidinių robotų – nuo garsiojo japoniško „Pepper“ iki 4-osios kartos roboto, dirbančio vedėju Amerikos televizijoje. Lankytojus nustebins išmanusis robo-šuniukas Aibo, jie bandys pabėgti nuo nepilotuojamo „Seagway“, aplankys robotų teatrą ir išbandys robotą masažuoklį.

Kiekvienas svečias galės nusifotografuoti 3D formatu ir “sustingti“ skrydžio metu lyg filmo „Matrica“ herojai. Svečiai galės valdyti robotus ranka , galvos pasukimu ir net šypsena, rašoma parodos organizatorių pranešime žiniasklaidai.

„Robotų miestas“ yra tarptautinis projektas, kurį jau aplankė 4 milijonai žmonių iš Vilniaus, Talino, Prahos, Milano, Bratislavos, Sankt Peterburgo, Rygos, Atėnų, Poznanės, Paduvos ir 83 kitų pasaulio miestų.

Paroda veiks tik iki rugpjūčio 30 dienos Kauno „Akropolyje“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA