Kaune duris atvėrė moderniausias „Lemon Gym“ sporto klubas | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė moderniausias „Lemon Gym“ sporto klubas

Organizatorių nuotr.

Sausio 20 dieną duris oficialiai atvėrė naujausias Baltijos šalyse žemų kainų sporto klubas „Lemon Gym“. Tai jau 16-tas „Lemon Gym“ klubas Baltijose šalyse. Kaune Savanorių pr. 168 įsikūręs daugiau nei 1400 kv. metrų klubas lankytojus trauks ne tik erdvumu bei dideliu įrangos ir grupinių treniruočių pasirinkimu, bet ir moderniausiais technologiniais sprendimais.

[galerija kiek=”4″]

„Naujasis Savanorių klubas atspindi patobulintą „Lemon Gym“ koncepciją. Nuo šiol visi „Lemon Gym“ bus didesni, juose planuojama plėsti grupinių treniruočių erdves bei pasiūlyti savo klientams dar daugiau paslaugų, o architektai sukūrė išskirtinį šio klubo dizainą. Nors dar laukiame tam tikrų interjero detalių ir įrangos papildymo, bet bendrai esame patenkinti rezultatu, tai yra labai lauktas sporto klubas Kaune.

Mūsų nuomone, pagal savo išplanavimą ir turinį šis klubas yra vienas geriausių Baltijos šalyse, o patraukli kaina daro jį bene geriausiu pasirinkimu sportuojančiam arba norinčiam pradėti sportuoti“, – sako sporto klubų tinklo vadovė Greta Radzevičienė.

Jos teigimu, nuo šiol toliau plečiant tinklą, naujojo klubo koncepcija bus naudojama kaip pavyzdinė.

Sporto klubas „Lemon Gym“ / Organizatorių nuotr.

Klube rasite modernią „Life Fitness“ įrangą, kuri yra patikrinta ir mėgstama profesionalų, jūsų laukia daugiau nei 100 grupinių treniruočių per mėnesį, kurias veda savo sritį puikiai išmanantys treneriai. Salėje dirbantys profesionalūs asmeniniai treneriai, padės žengti pirmuosius žingsnius aktyvaus gyvenimo link. Sporto metu galėsite ne tik atsigaivinti, bet ir pasikrauti B grupės vitaminais ir mineralais, nes klube įrengtas Yanga Sports Water vandens aparatas.

Savanorių „Lemon Gym“ Kaune yra antrasis šio tinklo sporto klubas, kuriame vyksta grupinės treniruotės. Grupinių treniruočių pasirinkimas labai platus, todėl kiekvienas klientas ras sau tinkantį ir patinkantį užsiėmimą.

Mėgstantys energijos pasikrauti šokiu – tai galės atlikti Zumbos treniruotėje su „Zumba Fitness“ instruktore Karolina Rakevičiūte, o norintys išlieti sukauptą energiją – galės prisijungti prie „Lemon Boxing“ treniruotės su Mantu Valavičiumi.

Sporto klubas „Lemon Gym“ / Organizatorių nuotr.

Šis treneris sukaupęs daugiau nei 15 metų bokso ir atletinio rengimo salėje patirtį. Žinoma, norinčių atsipalaiduoti, pagerinti judesių koordinaciją, plastiką bei suteikti kūnui grakštumo laukia Yogos treniruotės su ketverių metų patirtį šioje srityje turinčia trenere Otilija Pajaujyte.

Taip pat jūsų laukia Pilates, Lemon Tone, Slow&Strong, Press&Back ir Functional Hit treniruotės, tad nelaukite ir tiesiog ateikite išbandyti klubą net 3 dienas nemokamai. Taip pat tik dabar naujiems klientams taikomi geriausi pasiūlymai – metinė „Comfort“ narystė pusę metų vos už 9,99 eur./mėn, o metinė „Premium“ narystė su daugybe privilegijų vos už 15,99 eur./mėn pirmus pusę metų.

Su „Premium“ naryste turėsite galimybė sportuoti visuose 16 „Lemon Gym“ klubų Baltijos šalyse, lankyti grupinius užsiėmimus, atsivesti net 4 draugus kartu kiekvieną mėnesį, 4 -ioms savaitėms stabdyti narystę atostogų metu bei naudotis „Lemon Gym“ „E-trainer“ programėlės PRO versija.

Nelaukite įkvėpimo ar geresnės nuotaikos, tiesiog ateikite ir išbandykite naują klubą Kaune. O įkvėpimas ir gera nuotaika atsiras iškart po to.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA