„Girstučio“ baseinas kauniečius kviečia Kalėdas pasitikti vandenyje | Kas vyksta Kaune

„Girstučio“ baseinas kauniečius kviečia Kalėdas pasitikti vandenyje

„Girstučio“ baseino nuotr.

Jau tampa tradicija, kad aktyvūs ir pramogas mėgstantys kauniečiai Kalėdas pasitinka švęsdami baseine. Į specialius kalėdinius renginius gruodį ir sausį kviečia „Girstučio“ sporto kompleksas.

Šiemet tradicija tęsiasi ir „Girstučio“ baseinas džiaugsmingai praneša apie šeštadienį, gruodžio 21 d., baseine vykstančią Kalėdinę „AQUA“ fiestą. Renginys 25 m. baseine startuoja nuo 12 val.

Jei dar niekada nebuvote „AQUA“ treniruotėse, bus puiki proga jas išbandyti! Kauniečiams tereikia su savimi turėti gerą nuotaiką, o nesibaigiančia energija pasirūpins trenerės Gintarė ir Aušra.

Džiugios naujienos laukia ir pačių mažiausių. Nuo gruodžio 21 d. iki pat sausio 5 d. visos mažosios undinėlės ir mažieji neptūnai „Girstučio“ baseine bus vaišinami nemokamais ledais.

Nors ir ne vasara, tačiau aktyviems ir užsigrūdinusiems vaikams ledai žiemą tokie pat reikalingi ir skanūs, kaip ir karštuoju sezonu. „Juk dalintis taip gera, o mažuosius klientus norisi džiuginti ištisus metus“, – džiaugiasi „Girstučio“ baseino kolektyvas ir linki, kad draugystė su vandeniu prasidėtų čia.

Kalėdų senis „Girstučio“ baseine. / „Girstučio“ baseino nuotr.

„Girstučio“ baseinas gali didžiuotis būdamas vienu iš didžiausių ir moderniausių baseinų Lietuvoje. Čia organizuojamas aktyvus poilsis ir laisvalaikis. „Galite ne tik pasiplaukioti, apsilankyti treniruoklių salėje, bet ir išbandyti grupinius užsiėmimus“, – teigia baseino kolektyvas.

Kiekvienas ras savo poreikius atitinkančias treniruotes: jogą, zumbą, kūno dizainą, „TRX“ ir dar daugelį kitų treniruočių. Po šiuo daugiafunkcio pastato stogu baseino zonoje tyvuliuoja net 3 baseinai: 50 m, 25 m bei pramoginis, yra nusileidimo kalnelis bei 4 sūkurinės vonios. Mėgstantiems pirties pramogas siūlomos turkiška, aromaterapinė, infraraudonųjų spindulių ir suomiška pirtys.

Savaitgaliais „Girstučio“ baseinas tampa šeimos baseinu – kartu laiką leidžiančių tėvelių, mamyčių ir vaikų vieta, kuri puikiai tinka šeimos laisvalaikiui.

Taip pat čia įrengti masažo kabinetai, sulčių bei sveikuoliškų kokteilių baras kuriame galėsite pasistiprinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA