Penkios garderobo tendencijos šį rudenį pagal „Newmood“ stilistus | Kas vyksta Kaune

Penkios garderobo tendencijos šį rudenį pagal „Newmood“ stilistus

Organizatorių nuotr.

Kas sezoną besikeičianti mada ir tvarus vartojimas gali sudaryti puikų derinį. Spontanišką menkaverčių daiktų pirkimą pakeiskite atidesniu ir rūbų kokybei reiklesniu apsipirkinėjimu. Turint mažesnę, tačiau dėmesingai atsirinktų rūbų spintą, tikrai nereiks pamiršti mados tendencijų.

Nuosekliai ir dėmesingai komplektuojamas garderobas atveria daugiau galimybių kurti madingus derinius. „Newmood“ stilistai pataria, kokie penki šį sezoną itin madingi rūbai jums tarnaus dar ne vienerius metus.

Klasikinis, pynėmis puoštas megztukas

Megztukas yra vienas jaukiausių šaltojo sezono drabužių, o šį rudenį jis patogiai įsitaisė bene visose mados tendencijų apžvalgose. Didelė tikimybė, kad jau turite mėgstamą šiltą megztinį, kuris visuomet praverčia atvėsus orams, o jei ne – dabar pats metas įsigyti.

Klasikinį pynių raštais puoštą megztuką paprasta derinti su įvairiais rūbais – nuo laisvalaikio džinsų iki lengvų suknelių. Aukštos kokybės megztinį galėsite vilkėti tikrai daugiau nei vieną ar du sezonus.

Suknelė aukštu kaklu

Stilinga suknelė aukštu kaklu užtikrins komforto jausmą ir suteiks elegancijos. Klasikinio dizaino suknelė tiks tiek kiekvienai dienai, tiek kuriant ryškesnius įvaizdžius. Širdžiai mielo rūbo ieškokite negailint laiko, nes vėliau tikrai ne kartą pasidžiaugsite turinti ką apsirengti, net tada kai nėra laiko ilgai puoštis.

Vyriško kirpimo švarkas

Jau seniai pastebimos tendencijos, kad moterų mada vis dažniau įkvėpimo semiasi iš vyriškų siluetų ir atvirkščiai – vyrų garderobas papildomas „moteriškomis“ detalėmis. Šiemet ši tendencija dar labiau išgryninta, o vyriško kirpimo švarkas minimas visuose rudens sezono pirkinių topuose.

Toks švarkas gali tapti rudens sezono „razina“, kuri pagyvins daugelį derinių. Dėl savo universalumo bei laisvumo jis ras vietą garderobe ir kitais metais.

Odinė pankiško stiliaus striukė

Jei dar neturite odinės striukės – šis ruduo yra puikus metas tokią įsigyti. Pankiško stiliaus striukė suteiks polėkio ir ryžto net dėvint paprastus džinsus. Be to, ji puikiai tinka nešioti ne tik rudenį, bet ir pavasarį.

Kadangi mados namai bei didieji gamintojai vėl prisiminė šį rūbą, rasite įvairesnę tokių striukių pasiūlą nei paprastai. Belieka išsirinkti sau tinkamiausią modelį.

Vilnos paltas

Šį sezoną prisiminta nemažai vintažinių siluetų, o taip pat laikui ir madoms nepavaldžių sprendimų. Langučiais margintas vilnonis paltas visais laikais atrodė klasiškai, o šį rudenį jis dar ir super madingas.

Kokybiškas vilnonis paltas nelabai papuola į spontaniškų pirkinių sąrašą, nes jo kaina negali būti maža. Vis tik sykį įsigiję tokį paltą nesigailėsite daug metų, nes vilnoniai paltai sujungia nešiojimo komfortą ir puikią išvaizdą.

Galbūt kitais metais norėsis modernesnio kirpimo paltuko, tačiau tikrai verta turėti klasikinio kirpimo vilnos paltą.

Belieka atlikti spintos reviziją ir apsispręsti kas iš šių metų tendencijų labiausiai dera jūsų skoniui ir stiliui. Apsipirkite neskubant jums patogiu metu, jums patogioje vietoje internetinėje „Newmood“ parduotuvėje.

Čia rasite populiariausių prekės ženklų naujausias kolekcijas. Renkantis iš tokios gausos, gali būti nelengva priimti sprendimą, todėl „Newmood“ stilistai pasirengę atsakyti į iškilusius klausimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA