Fiksuoja kauniečiai: ramus pasistatė vidury gatvės ir išėjo | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: ramus pasistatė vidury gatvės ir išėjo

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienį vairuotojai užfiksavo neįtikėtiną automobilio statymo pavyzdį Kauno centre. Anot kauniečių, vairuotojas „BMW“ paliko tiesiog viduryje gatvės.

Antroje Karo Ligoninės gatvės juostoje stovintis juodas „BMW“ pastebėtas apie 15 val. Kaip socialiniame tinkle dalijosi nuotraukos autorius, vairuotojas ramus pasistatė vidury gatvės, įjungė avarinį signalą ir išėjo.

Kauniečiai kandžiai pastebėjo, kad avarinis signalas suteikia teisę statyti transporto priemonę bet kur ir bet kaip. Svarstymai „BMW“ iš tikro sugedus atmesti, mat, žmonių teigimu, nepastatytas įspėjamasis trikampis.

Kai kurie spėjo, kad baigėsi kuras, kiti svarstė, kad šitaip tiesiog nereikia mokėti už automobilio stovėjimą, o treti siūlė tuoj pat kviesti policiją. Visgi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas informavo, kad apie šioje vietoje paliktą automobilį niekas nepranešė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA