Kauniečių Sigito ir Natalijos Martinavičių santuoka oficialiai nutraukta | Kas vyksta Kaune

Kauniečių Sigito ir Natalijos Martinavičių santuoka oficialiai nutraukta

delfi.lt 2018/10/21 20:24
DELFI nuotr.

Kaunietis verslininkas Sigitas ir papuošalų kūrėja Natalija Martinavičiai oficialiai pasuko skirtingais keliais. Kaip žurnalistams sakė pats S. Martinavičius, nuo spalio vidurio jie jau oficialiai nebėra susituokę. „Taip. Skyrybų sutartis buvo patvirtinta teismo spalio 11 dieną“, – sakė DELFI pašnekovas.

Vyras patikino, kad galiausiai pavyko taikiai sutarti dėl visų klausimų. Pasiteiravus, kaip jis jaučiasi pasibaigus šiam gyvenimo etapui, žinomas vyras atsakė, kad jaučiasi iš tiesų laimingas. „Gyvenimas tęsiasi“, – nedaugžodžiavo jis.

N. Martinavičienė DELFI taip pat patvirtino įvykusias skyrybas, tačiau pridūrė, kad oficiali taikos sutartis įsigalios po 30 dienų ir tik tuomet jie bus oficialiai išsituokę.

Primename, kad poros skyrybų drama į viešumą iškilo dar birželio pradžioje. Kauno verslininkas S. Martinavičius tuomet pasakojo, kad jo gyvenimas virto tragedija. Ramybės jam tuomet nedavė ne tik skyrybų, bet ir baudžiamoji byla, kuri verslininkui buvo iškelta dėl neva įvykusio smurto artimoje aplinkoje prieš sutuoktinę.

Kaip rugsėjo pabaigoje buvo pranešta DELFI, S. Martinavičius ir N. Martinavičienė turėjo naują konfliktą, po kurio jiedu atsidūrė Kauno policijos komisariate. Abiejų asmenų atžvilgiu policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus, tačiau N. Martinavičienė tuomet patikslino, kad jos atžvilgiu ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas.

Anot verslininko, kivirčas tarp jo ir žmonos kilo tada, kai buhalterė paėmė iš N. Martinavičienės įmonei priklausantį telefoną. Netrukus papuošalų kūrėja, anot S. Martinavičiaus, čiupo jį iš darbuotojos rankų. Tą sekundę šalia moterų atsidūrė verslininkas, kuris panoro atsiimti telefoną, o Natalija jį užsipuolė. Pasak pašnekovo, būtent tiek užteko, kad būtų iškviesta policija.

Tai ne pirmas kartas kai sutuoktinių poroje kyla konfliktai. Ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš sutuoktinę pradėtas dar šių metų balandžio mėnesį. „Nelabai galiu komentuoti, nes vyksta tyrimas. Galiu tik patvirtinti, kad yra tokia byla. Tyrimas vyksta seniai. Kardomoji priemonė jam yra pratęsta”, – tuomet DELFI kalbėjo N. Martinavičienė.

Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka yra antroji. Pora turi du vaikus.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA