Nepilnametė bijojo grįžti namo, kad brolis jos vėl neišvežtų į mišką ir žiauriai nesumuštų | Kas vyksta Kaune

Nepilnametė bijojo grįžti namo, kad brolis jos vėl neišvežtų į mišką ir žiauriai nesumuštų

Asociatyvi/ R. Tenio nuotr.

Kauno policija sulaukė pranešimo, kad namo negrįžta nepilnametė. Policija nedelsiant ėmėsi aiškintis šią situaciją, kurios metu rimti įtarimai krito ant merginos brolio, kuris galimai sesės atžvilgiu elgėsi nenormaliai.

Policijos departamentas skelbia, jog balandžio 22 d. Kauno apskr. VPK gautas pranešimas, kad vakar Kaune, Baltų pr., išėjo iš namų ir negrįžo šešiolikmetė mergina.

Policijai susisiekus su ja telefonu, ši paaiškino, kad bijo eiti namo, nes ten prieš ją smurtauja brolis (g. 1988 m.) bei pasakė, kad kovo mėn, jis įsodino ją į automobilį, nuvežė į mišką, pririšo prie medžio automobilio tempimo virve ir rykšte bei diržu sudavė ne mažiau 50 smūgių į įvairias kūno vietas.

Išsiaiškinus pirmines merginos negrįžimo namo aplinkybes, nepilnametė nuvežta į Vaikų gerovės centrą, o įtariamasis nusikaltimų prieš merginą padarymu uždarytas į areštinę.

Policija praneša, jog dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. Dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo įtariamam broliui gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA