Per šv. Kalėdas pasipylė skaudžios avarijos ir nelaimės | Kas vyksta Kaune

Per šv. Kalėdas pasipylė skaudžios avarijos ir nelaimės

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Kalėdos Kaune neapsiėjo be skaudžių avarijų, kurių metu sužaloti žmonės ir stipriai apgadintos transporto priemonės.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną Kaune apie 14 valandą Raudondvario plente buvo stipriai apgadinti du automobiliai. Pirminiais duomenimis, raudono šviesoforo signalo nepastebėjusi mergina, vairuojanti „Toyota“ markės automobilį rėžėsi į sankryžoje nuo Romainių išsukinėjantį „Ford“. Nors automobiliai apgadinti stipriai, sužalojimų ir aukų išvengti pavyko.

Apie 23 valandą Taikos prospekto ir A.Baranausko gatvių sankryžoje dėl įvykusios avarijos trumpam teko uždaryti eismą. Jos metu sužaloti penki asmenys, kurie pristatyti į ligoninę.

Avarijos metu susidūrė „VW“ ir „Nissan“ markių automobiliai. Spėjama, kad vienas iš vairuotojų nepaisė degančio draudžiamo šviesoforo signalo ir įvažiavo į sankryžą.

Tragiškos Kalėdos Lietuvoje

Tačiau skaudžiausi ir gyvybių pareikalavę įvykiai Lietuvos keliuose pasipylė jau Kūčių vakarą.

Šeštadienį apie 15:30 val. Vilniuje moters vairuojamas automobilis rėžėsi į keleivinį autobusą. Avarijos metu žuvo lengvojo automobilio vairuotoja, dar du žmonės sužeisti.

Tą pačią dieną Molėtų rajone, kelyje Vilnius-Utena apie 18:50 val. rastas apvirtęs automobilis su vokiškis valstybiniais numeriais, kuriame rasta žuvusi vairuotoja.

Gruodžio 25 dieną apie 16:35 val. kelyje Šiauliai-Radviliškis partrenktas ir mirtinai sužalotas vyriškis, ėjęs važiuojama kelio dalimi.

Pirmos Kalėdų dienos vakarą Vilniuje, Savanorių prospekte apie 22 valandą avarijos metu žuvo vairuotoja, kuri nesuvaldė lengvojo automobilio ir rėžėsi į stulpą.

Dar vienas itin skaudus įvykis, pareikalavęs žmogaus gyvybės, užfiksuotas Kaišiadorių rajone, kai 19:25 val. keleivinis traukinys mirtinai sužalojo ant bėgių sėdėjusį vyrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA