Kaune vykstančios nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės persikelia į lauką | Kas vyksta Kaune

Kaune vykstančios nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės persikelia į lauką

Džiugios žinios aktyvų laisvalaikį ir sportą mėgstantiems kauniečiams – didžiulio populiarumo sulaukusios nemokamos projekto „Judėk sveikai“ treniruotės persikelia į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną. Taip pat šiek tiek keičiasi treniruočių laikas – nuo šiol pirmadieniais ir trečiadieniais jos vyks nuo 18.30 val., o penktadieniais – nuo 18.00 val.

„Sportuoti gryname ore, kuomet šilta, tikrai suteikia daug daugiau malonumo nei uždarose patalpose. Balandis pasitiko mus šiltais orais, todėl nusprendėme tuo pasinaudoti ir persikelti į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną, kur gryname ore, skambant muzikai tęsime „Judėk sveikai” treniruotes. Tikiu, kad stadione treniruodamiesi nors trumpam galėsime pasijusti kaip profesionalūs sportininkai”, – teigė projekto „Judėk sveikai“ iniciatorius Andrius Palionis.

Iki šiol treniruotės pirmadieniais, nuo 18.30 val. vykdavo Kauno sporto halėje, o trečiadieniais (nuo 19.30 val.) ir penktadieniais (nuo 18.00 val.) – Lietuvos sporto universiteto lengvosios atletikos manieže.

„Sulaukus pavasario visada maloniau sportuoti atvirose erdvėse. Mankšta gryname ore yra daug efektyvesnė nei treniruotės sporto salėje“, – tvirtino „Judėk sveikai“ trenerė Inga Juodeškienė, treniruotes vedanti trečiadieniais ir penktadieniais.

„Siekiame, kad stadionas būtų atviras visiems. Šiuo projektu norime kelti sveikatingumo ir sporto kultūrą Kaune. Į fizinio aktyvumo veiklą norime ne tik jaunimą, bet ir vyresnio amžiaus žmones, kuriems planuojame taikyti kitokias fizinio aktyvumo skatinimo priemones, tokias kaip šiaurietiškasis ėjimas ir specializuotos mankštos”, – akcentavo projekto “Judėk sveikai“ organizatorius Giedrius Bielskus.

Pasak G. Bielskaus, kitą savaitę, balandžio 13 d., vyks speciali „Judėk sveikai“ treniruotė, skirta tėvams bei jų atžaloms. Projektas „Judėk sveikai“ į Kauną sugrįžo praėjusių metų lapkritį ir netruko sulaukti didžiulio populiarumo. Kiekvienoje treniruotėje sportuoja bent po kelis šimtus kauniečių, prižiūrimų profesionalių trenerių. Daugiau informacijos – judeksveikai.kaunas.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA