Nemokamas koncertas džiugins tik išskirtinius kauniečius | Kas vyksta Kaune

Nemokamas koncertas džiugins tik išskirtinius kauniečius

Archyvo nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri susidomėjo, kas keliaus į nemokamą Laisvės dienos koncertą „Žalgirio“ arenoje. Paaiškėjo, jog koncertu mėgautis galės tik išrinktieji kauniečiai, gavę nemokamus kvietimus, o kiti – liks už durų.

Kovo 11-osios proga didžiausioje šalies arenoje bus surengtas išskirtinis šventinis koncertas, tačiau juo pasimėgauti galės ne visi. Kauniečiai piktinasi, kad tokią dieną politikai koncertą pavertė politine reklama.

„Skaitau internete, kad „Žalgirio“ arenoje Kovo 11-osios renginys tik su kvietimais. Kadangi „Žalgirio“ arena tikrai talpina milžinišką būrį žiūrovų. Labai norėtųsi konkrečiau sužinoti, kas dalino tuos kvietimus, kas buvo verti juos gauti ir kaip skirstė, kam duoti, o kam ne… Priešrinkiminiu laikotarpiu ,grojant patriotizmo gaidą ,tai kvepia ne itin skaniai ir ar galėtų paneigti kas, kad tai ne kažkurių politikų reklaminės kompanijos dalis. Esu tos nuomonės, kad šventinę dieną negalima buvo išskirti nei vieno miesto gyventojo. Kažin kieno vardu platinti tie kvietimai. Miestas visų mūsų, o ne išrinktųjų“, – laiške išdėstė skaitytoja.

Koncertas „Su Laisve širdyse“ „Žalgirio“ arenoje prasidės 15 valandą. Jame pasirodys tiekie atlikėjai kaip Merūnas Vitulskis, Povilas Meškėla, Linas Adomaitis, grupė „4 Roses“. Publiką džiugins ir Kauno simfoninis orkestras. Į šį koncertą buvo išdalinta 5500 dvigubų kvietimų, o bilietų įsigyti negalima.

Portalui 15min.lt sakė Kauno miesto savivaldybės kultūros ir meno poskyrio vedėja Daiva Morkūnaitė-Šmitienė tikino, jog viskas buvo platinama per bendruomenes, per studentų atstovybes, per švietimo skyrių. Bilietus gavo tie, kurie dalyvauja bendruomenių veikloje, studentai. Tie, kas yra aktyvūs miesto piliečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA