Paaiškėjo, kas apšildys Švedijos superžvaigždės Loreen koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo, kas apšildys Švedijos superžvaigždės Loreen koncertą Kaune

Organizatorių nuotr.

Balandžio 24-ąją Kauno „Žalgirio” arenoje pirmą kartą Lietuvoje gyvai skambės daina „Euphoria”. Europą ant kelių parklupdžiusios dainininkės Loreen gerbėjai sulaukė dar vienos puikios žinios: švedų superžvaigždės pasirodymo pradžioje koncertuos Vaidas Baumila.

„Prieš garsios švedų dainininkės koncertą bandysime išjudinti ir pralinksminti žiūrovus”, – vylėsi V.Baumila, kuris su grupe atliks pačias žinomiausias savo dainas.

„Eurovizijos” konkursų finalus per televiziją stebintis Vaidas 2012-iais išgirdęs Azerbaidžano sostinėje Baku ne tik Europoje euforiją sukėlusią dainą „Euphoria”, iškart suprato, kad nugalėtoja taps Loreen.

„Tai buvo akivaizdu! Loreen pasirodymas buvo įspūdingas, o kūrinys – stipriausias muzikaliai”, – apie Švedijos muzikos perlą kalbėjo V.Baumila.

Kas pačiam Vaidui yra euforija?

„Kiekvienas išėjimas į sceną ir kontaktas su klausytojais man sukelia euforiją”, – prisipažino V.Baumila, kuris „Žalgirio” arenoje kartu su Monika Linkyte atliks ir „Eurovizijos” nacionalinėje atrankoje jiems pergalę atnešusią dainą „This Time”.

baumila

Galbūt pirmą kartą į Lietuvą atvykstančios „Eurovizijos” laimėtojos Loreen apšildymas – geras ženklas prieš jam su Monika išvykstant į „Eurovizijos” konkurso finalą Austrijos sostinėje Vienoje?

„Galbūt. Labai tikimės, kad taip ir bus!” – šypsojosi balandžio 24 dieną Kauno „Žalgirio” Švedijos superžvaigždę Loreen apšildysiantis V.Baumila.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA