FIBA panaikino draudimą „Žalgiriui” | Kas vyksta Kaune

FIBA panaikino draudimą „Žalgiriui”

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno „Žalgiris“ gali registruoti naujus krepšininkus. Lietuvos čempionų klubas atsiskaitė su buvusiais žaidėjais Marko Popovičiumi ir Milovanu Rakovičiumi, dėl kuriems buvusių skolų Tarptautinė krepšinio asociacija (FIBA) buvo uždraudusi registruoti užsienyje rungtyniavusius krepšininkus.

Šiandien FIBA panaikino draudimą ir suteikė paleidžiamuosius raštus Jamesui Andersonui ir Maalikui Waynsui. Tuo pačiu buvo sutvarkyti ir žalgiriečių registracijos Eurolygoje formalumai.

Padengti skolas ir pabaigti žaidėjų registraciją naujajam sezonui Kauno „Žalgiriui“ pavyko, kai praėjusią savaitę komandą pasiekė Kauno miesto savivaldybės įmonių suteiktos paskolos.

„Dėkojame miestui ir jo įmonėms, kurios suprato susidariusią situaciją. Ne kartą esame sakę, kad surėmus pečius galime įveikti sunkumus“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Ketvirtadienį amerikiečiai turės teisę rungtyniauti ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikovoje su Alytaus „Dzūkija“. Tiesa, aikštelėje pasirodys tik J.Andersonas. Šiuo metu kojos traumą besigydantis M.Waynsas yra išvykęs namo į JAV, kur lanko netrukus pirmagimio susilauksiančią draugę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA