Žalgiriečiai žais priešpaskutines Eurolygos rungtynes namuose – Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai žais priešpaskutines Eurolygos rungtynes namuose

Eurolygos “Top 16” etapui artėjant link pabaigos, žalgiriečiai dar turi šansą išpėšti kelias pergales, kurios kaip sako komandos strategas, krepšininkams suteiktų daugiau noro kovoti. Ketvirtadienį žalgiriečiai stos į kovą priešpaskutinėse šio etapo rungtynėse Kaune, o ar pavyks atsirevanšuoti ir išplėšti pergalę, sužinosime ketvirtadienio vakare.

“Žalgirio” arenoje aikštelėje susitiks kauniečių ir Stambulo “Galatasaray” klubai. Turkijos komanda šiame etape iškovojo penkias pergales iš 11 sužaistų rungtynių. Žalgiriečių pergalių kraitis – kur kas menkesnis. Kauno “Žalgiris” turnyrinėje grupės lentelėje rikiuojasi paskutinis, aštuntas, svečių klubas – penktas.

“Neabejotinas šios ekipos lyderis yra Carlosas Arroyo. “Top 16” etape jis demonstruoja neįtikėtiną formą. C.Arroyo puikiai išnaudoja komandos aukštaūgius Zoraną Ercegą ir Popsą Mensah-Bonsu. Be to, į “Galatasaray” rikiuotę po traumos sugrįžo pavojingas gynėjas Manucharas Markoishvili“, – Žalgiris TV laidoje varžovų lyderių žaidimą analizavo “Žalgirio” treneris skautas Evaldas Beržininkaitis.

Paskutinėse dvejose rungtynėse namuose “Žalgiriui” iki pergalių pritrūko tik vieno metimo, o pirmąjį susitikimą su “Galatasaray” kauniečiai pralaimėjo rezultatu 83:90.

“Žalgirio” dar laukia du Eurolygos “Top 16” mačai. Vienas bus žaidžiamas svečiuose su Belgrado “Partizan”, o pasirodymą Eurolygoje kauniečiai baigs akistatoje namuose su Madrido „Real“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA