Kaunietis Algirdas dovanoja vaizdo klipą „Kaunas in motion” | Kas vyksta Kaune

Kaunietis Algirdas dovanoja vaizdo klipą „Kaunas in motion”

vimeo video medziaga

Kaunietis Algirdas, reaguodamas į tai, kad vis pasirodo nauji Kauną pristatantys vaizdo klipai, nusprendė sukurti „Timelapse” tipo vaizdo klipą, kuriam panaudojo beveik 20 tūkstančių nuotraukų, užfiksuotų Kaune.

Jis rašo: prieš ~2 metus pradėjau domėtis fotografija, tiesą sakant iš dalies tai yra mano sesės įtaka, ji yra puiki fotografė. Tuomet atradau „timelapse fotografiją“. Tas dalykas mane labai sužavėjo ir kuo toliau, tuo labiau žavi. Natūralu, ėmiau tuo domėtis. Kiek daugiau nei prieš metus nusprendžiau pats sukurti šį tą.

Esu gimęs Kaune, gyvenu Kaune, esu patriotas ir, manau, ateitį siesiu su šiuo miestu, nusprendžiau sukurti trumpą timelapse video filmuką apie Kauną, skirtingas jo vietas, kažkiek pristatantį patį miestą. Kadangi esu tik mėgėjas savamokslis-pradedantysis, turint tik mėgėjišką įrangą, stengiausi išgauti kiek įmanoma daugiau iš to ką fotografavau ir kiek turiu žinių.

Tai tapo mano hobiu. Turiu nemažai ir kitos veiklos, labai mėgstu keliauti, todėl turint daugiau laisvo laiko, visada esant bent menkiausiai progai pasiimu su savimi fotoaparatą ir „pyškinu“ visur ir viską, kas tik mano akims atrodo gražu.

Per tuos metus fotografavau skirtingas Kauno vietas, su laiku, vis daugiau turėjau nuotraukų, bet tuo pačiu, vis daugiau Kauno vietų norėjau fotografuoti. Prikaupiau tikrai nemažą kiekį nuotraukų, saugojau virtualioje erdvėje. Besibaigiant vasarai mano ‚projektas‘ ėjo į pabaigą.

Pastaruoju metu pasirodė keletas pristatančių Kauno miestą video filmų, kaip ir visada, vieni kritikuoja – tai yra gerai, kitiems patinka. Kiekvienas kūrėjas turi savo idėją ir savaip įsivaizduoja tą patį dalyką.

Taigi norėčiau parodyti visiems Kauną taip, kaip aš jį pamačiau, lai liaudis vertina. 🙂 Gal tai taip pat padės daugiau pamatyti miesto grožį žmogui, kuris nėra čia buvęs, ar turistui, kuris atvyktų čia. 🙂

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA